Kantineautomaat

G Snack (1)

Vrijwel iedere kantinebeheerder kent het probleem; daluren. Tijden waarop er binnen de sportvereniging slechts een beperkt aantal teams aanwezig zijn. Bij veel sportverenigingen zijn dit bijvoorbeeld de maandag- tot en met woensdagavond. Als kantinebeheerder wilt u natuurlijk uw leden zo goed mogelijk van dienst zijn, en hen na het sporten de mogelijkheid bieden om een drankje of snack te kopen. Echter, zijn de kantineopbrengsten gedurende de daluren te laag om de kosten voor een kantinemedewerker te kunnen dekken. En verlies draaien op de kantine is nu nét het laatste wat u wilt.

De uitkomst

U bevindt zich als kantinebeheerder in een spagaat; enerzijds wilt u een goede service bieden aan uw leden, anderzijds moet de openstelling van de kantine de vereniging natuurlijk geen geld gaan kosten. De kantineautomaat biedt uitkomst voor dit probleem!

Verkoopautomaat

De kantineautomaat is een verkoopautomaat welke geschikt is voor de verkoop van vrijwel alle kantineartikelen. De verkoopautomaat zorgt er voor dat de drankjes ijskoud gekoeld worden en houdt de overige kantineproducten op kamertemperatuur. Het plaatsen van een verkoopautomaat binnen de sportvereniging brengt verschillende voordelen met zich mee. Tijdens de daluren kunnen de leden een heerlijke snack of verfrissend drankje kopen zonder dat er iemand achter de bar aanwezig dient te zijn. Tijdens de drukke weekenddagen biedt de verkoopautomaat echter ondersteuning aan de vaak drukke barmedewerkers, zo is de kantineautomaat op iedere dag van de week uiterst effectief.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan zowel met muntgeld als met pinpas of telefoon. De automaat registreert alle verkopen en zijn voor u als kantinebeheerder online of per app uit te lezen. Hetzelfde geldt voor de voorraad in de automaat. Zo weet u als kantinebeheerder te allen tijde hoeveel er van ieder product verkocht is en wat er bijgevuld moet worden. Eenmaal per week vult u de automaat bij en de opbrengsten worden automatisch op de rekening van de vereniging bijgeschreven.

Herkent u dit probleem en wilt u graag een automaat in uw kantine? Neem dan contact met ons op. Wij plaatsen graag een kantineautomaat bij uw vereniging. Bel naar 0639170757 (Brian) of 0614697997 (Jurriën). U kunt ons ook via de e-mail bereiken: info@dga-vending.com. Of bekijk alvast het aanbod van DGA Vending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *