Parfumautomaat

YSL automaat-002

Dat er in verkoopautomaten meer en meer verschillende producten verkocht worden, was u de afgelopen jaren wellicht al wel opgevallen. Niet alleen snacks en frisdranken vinden middels verkoopautomaten hun weg naar de consument. Steeds vaker worden verkoopautomaten ingezet voor de verkoop van bijvoorbeeld vers fruit, maaltijden en zuivel. Nieuw voor u is waarschijnlijk dat ook luxe producten als parfum en cosmeticaproducten middels een verkoopautomaat verkocht kunnen worden.

Verkoopautomaat op maat

DGA Vending is gespecialiseerd in het ombouwen en op maat maken van verkoopautomaten. In de ruime werkplaats van DGA Vending worden bestaande verkoopautomaten omgebouwd en op maat gemaakt voor de verkoop van vrijwel ieder product. Een mooi voorbeeld hiervan is de parfumautomaat. Onlangs kreeg DGA Vending een aanvraag van het bekende (parfum)merk Yves Saint Laurent. Ons werd gevraagd een automaat te ontwikkelen voor de verkoop van hun exclusieve geurtjes.

Parfumautomaat voor Yves Saint Laurent

Speciaal voor Yves Saint Laurent is een automaat ontwikkeld welke zowel optisch als technisch perfect is afgestemd op de verkoop van luxe parfum. Hierbij was een luxe uitstraling van de automaat van groot belang. Om dit te bewerkstelligen zijn de productlades en spiralen zwart gepoedercoat. Vervolgens zijn er in lijn met de huisstijl van Yves Saint Laurent, witte accenten en logo´s van het merk op de automaat aangebracht. Dit met een waanzinnig mooi en luxe ogend eindresultaat tot gevolg.

Omdat er bij de verkoop van de geurtjes in de automaat voor gezorgd moet worden dat de geurtjes niet kapot vallen, is de automaat voorzien van een lift. Deze lift brengt de verkochte geurtjes zorgvuldig naar de uitgiftebak en zorgt daarnaast voor 100% uitgiftegarantie.

Interesse in een automaat?

Heeft u ook interesse in een automaat voor de verkoop van geurtjes, cosmeticaproducten of wellicht een compleet ander product? Neem dan contact met ons op! Niets is te gek en vrijwel alles is mogelijk. DGA Vending heeft ruimschoots ervaring met het op maat maken van vendingautomaten. Naast de automaten op maat heeft DGA Vending ook groente- en fruitautomatenversautomaten, frisdrankautomaten en snoepautomaten in het assortiment.

Wij helpen u graag. Bel naar 0639170757 (Brian) of 0614697997 (Jurriën). U kunt ons ook via de e-mail bereiken: info@dga-vending.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *