Unieke aanvraag: bouwen hockeyautomaat

Hockeyautomaat

Enkele weken geleden ontvingen we een leuke aanvraag waar we veel energie van kregen. Een hockeyclub vroeg ons namelijk een automaat te maken waarmee ze verschillende hockeybenodigdheden konden verkopen. Het scheelt personeel, wat anders de spullen moest verkopen, veel tijd en ze kunnen alsnog voldoen aan de vraag naar balletjes, pucks en bitjes.

Uniek hockeyautomaat

Een automaat op maat bouwen, specifiek voor een bepaald product. Dat is waar DGA Vending voor staat en dat hebben we ook ditmaal waargemaakt. Er bestaat geen automaat die standaard is gebouwd om hockeybenodigdheden te verkopen. Dit hockeyautomaat is echt uniek! De instellingen en de grootte van de productvakken zijn op maat gebouwd. De eigenaar heeft er ook voor gezorgd dat de automaat maar al te goed opvalt dankzij de oranje kleur (wij kunnen uw automaat overigens ook van bestickering voorzien). Met een aantal ‘hockey-stickers’ is de uitstraling helemaal compleet. Het personeel of de eigenaar van de hockeyclub hoeft de automaat enkel af en toe te vullen. Alles qua instellingen hebben wij al gedaan.

Wilt u ook een automaat op maat?

Wellicht denkt u nu: “Misschien is dit ook wel iets voor mijn club of vereniging.” We kunnen voorstellen dat u als eigenaar van een tafelvoetbalvereniging bijvoorbeeld graag balletjes wilt verkopen, maar hier niet al te veel tijd in wilt investeren. Een automaat is dan een handige oplossing! Geen vraag is voor ons te gek en wij zien een uniek automaat bouwen en instellen als een uitdaging. Overigens kunnen we diverse betaalsystemen inbouwen, net hoe u dat wenst. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om een aankoop bij uw automaat te doen. Al onze refurbished automaten worden standaard geleverd met drie maanden garantie. Is er plotseling een probleem na die tijd? Dan sturen we gewoon een van onze monteurs naar u toe. We willen dat u 100% tevreden bent én blijft.

Wanneer u ook een automaat op maat wenst of vrijblijvend een offerte wilt opvragen, kunt u altijd contact opnemen met DGA Vending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *