Blijven verkopen tijdens COVID-19 dankzij automaat

Mondkapjes automaat

Wilt u uw product blijven verkopen, maar heeft u tijdens Covid-19 de mogelijkheid niet? Moet u uw winkel sluiten of heeft u in uw omgeving te maken met ziekte? DGA Vending helpt u onder deze omstandigheden uw onderneming te laten functioneren, zonder dat u contact heeft met uw klanten. Dankzij onze verkoopautomaten is dit eenvoudig te regelen. Op deze manier biedt u nog steeds uw dagverse producten aan, terwijl u ook rekening houdt met de gezondheid van uzelf en uw klanten. Neem contact met ons op en wij zullen de plaatsing zo snel mogelijk voor u regelen. 

Verkoopautomaat met contactloos betaalsysteem

Met een verkoopautomaat worden uw producten nog net zo vers aangeboden als voor Covid-19. Het grote verschil is dat u geen contact heeft met uw klanten. Bij DGA vending koopt u een verkoopautomaat op maat. Dit betekent dat wij de automaat voor u instellen naar uw wensen en producten. Wij maken het volledig verkoopklaar. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een contactloos betaalsysteem toe te voegen. Hierdoor zal het contact tussen de klant en de automaat zo min mogelijk zijn, waardoor verspreiding van het virus zoveel mogelijk wordt tegengegaan. 

Wat kan er in een automaat?

Wilt u weten of uw product geschikt is voor een automaat? Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. We hebben zowel automaten voor versproducten, als automaten voor andere levensmiddelen. Dus de kans is groot dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

DGA Vending

In verband met COVID-19, hebben wij ook mondkapjes automaten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om contactloos te betalen? Neem dan contact op met DGA Vending. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of het contactformulier. Wij helpen u graag door deze moeilijke tijd heen.