Automaten op maat

Bent u op zoek naar een automaat voor de verkoop van een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. DGA Vending heeft ruimschoots ervaring met het op maat maken van vending machine. Tevens beschikt DGA Vending over een groot internationaal netwerk van fabrikanten. Hierdoor is het voor DGA Vending mogelijk om voor vrijwel ieder product een vendingautomaat te leveren.

Een voorbeeld van een automaat die wij voor één van onze klanten op maat gemaakt hebben is de maaltijdenautomaat. DGA Vending heeft meerdere bestaande automaten aangepast voor de verkoop van verse maaltijden. Uit deze maaltijdenautomaten haal je 24/7 je verse boerenkool met worst, pasta pesto of aardappeltjes met bloemkool en een gehaktbal. Betalen is uiteraard mogelijk met pinpas, briefgeld en/of muntgeld. Wilt u een automaat kopen, maar eerst nog wat meer informatie?Neem gerust contact met ons op. Bel naar 024 890 13 50. U kunt ons ook via de e-mail bereiken: info@dga-vending.com. DGA Vending heeft altijd voldoende maaltijdenautomaten op voorraad.

Zoals genoemd beschikt DGA Vending over een groot internationaal netwerk van automatenproducenten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaan verkoopautomaten voor. Van frietautomaten tot broodautomaten en van smartphoneautomaten tot complete apotheekautomaten. Of wat denkt u van een aardappelautomaat? Welk product u ook wilt verkopen, DGA Vending vindt er een passende automaat bij!

Aanbod automaten

Bent u op zoek naar een automaat voor de verkoop van een specifiek product? Naast de automaten op maat heeft DGA Vending ook groente- en fruitautomatenversautomaten, frisdrankautomaten en snoepautomaten in het assortiment. Het is voor DGA Vending mogelijk om voor vrijwel ieder product een vendingautomaat te leveren.

Full Vending Service

DGA Vending biedt bedrijven, scholen, instellingen en vele andere locaties een gratis full vending service voor snoepautomaten en frisdrankautomaten aan. Bij onze full vending service plaatsen wij gratis een snoepautomaat en/of frisdrankautomaat op de door u gewenste locatie. Hierbij garanderen wij dat u geen enkel omkijken heeft naar de automaat. Bij de full vending service zijn alle kosten, het onderhoud, risico’s en het vullen en legen van de automaat inbegrepen. Daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar bij eventuele vragen, opmerkingen of storingen.

Contact opnemen