Frisdrankautomaten

Kunt u ook zo genieten van een verfrissend en ijskoud drankje? Middels onze (fris)drankautomaten is een gekoeld drankje 24/7 binnen handbereik. Onze gebruikte frisdrankautomaten zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een grote capaciteit.

Bekijk aanbod

Ieder betaalsysteem mogelijk

Alle frisdrankautomaten van DGA Vending worden standaard geleverd inclusief een muntwisselaar. Deze muntwisselaar neemt alle euromunten aan en geeft de klant, na aankoop van zijn of haar product, het juiste bedrag aan wisselgeld terug. DGA Vending beschikt over ruimschootse ervaring op het gebied van inbouw en montage van biljettenlezers en contactloos betaalsystemen. Indien gewenst voorzien wij ook uw frisdrankautomaat van een biljettenlezer en/of contactloos betaalsysteem.

Laag energieverbruik

Onze frisdrankautomaten voldoen aan de hoogste normen. Bovendien zijn de frisdrankautomaat zo geconstrueerd dat zelfs ruw gebruik hen niet deert. Dankzij de voortreffelijke CFK-vrije koelingen en de hermetisch gesloten voorraadruimtes, beschikken de frisdrankautomaten over een uitstekende koeling met een laag energieverbruik.

Efficiënt door grote capaciteit

Onze frisdrankautomaten hebben een capaciteit die, afhankelijk van het model en de instellingen, varieert tussen de 220 en 720 stuks. Door deze enorme capaciteit is bijvullen minder vaak nodig en kan er zeer efficiënt bijgevuld worden. Een kort rekenvoorbeeld: Met het kleinste model frisdrankautomaat (220 stuks) kan bij een verkoopprijs van €1,50 per drankje al een omzet van €330,- per bijvul moment behaald worden!

Aan u de keus!

In onze frisdrankautomaten is het mogelijk om zowel blikjes als flesjes aan te bieden. Dus bent u op zoek naar een blikjesautomaat dan is dit mogelijk. Bij aankoop van een automaat stellen wij dit naar uw wens in. Hetzelfde geld overigens voor de prijzen en de temperatuur in de automaat. Wanneer u een automaat bij ons koopt is deze volledig naar uw wens ingesteld. U hoeft alleen de stekker nog in het stopcontact te doen en de automaat te vullen met uw producten!

Aanbod automaten

Bent u op zoek naar een automaat voor de verkoop van een specifiek product? Naast de frisdrankautomaat heeft DGA Vending ook groente- en fruitautomatenversautomaten, snoepautomaten en automaten op maat. Het is voor DGA Vending mogelijk om voor vrijwel ieder product een vendingautomaat te leveren. DGA Vending verkoopt hergebruikte automaten, zoals tweedehands fruitautomaten.

Contact opnemen