Groente- en fruitautomaten

Verkoop van de boer direct aan de consument. Verse groente en fruit, tegen een eerlijke prijs en zonder tussenliggende schakels. Het is een trend die de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. In veel gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van groente- en fruitautomaten of ook wel bekend als boerderijautomaten. Dankzij de steeds modernere boerderijautomaten is het tegenwoordig mogelijk om vrijwel alle groente- en fruitsoorten middels een automaat te verkopen. Populair zijn aardbeienautomaten, eierautomaten, kersenautomaten, appelautomaten en aspergeautomaten. Mocht u graag een ander product willen verkopen dan denkt DGA Vending uiteraard graag met u mee. Niets is te gek!

Bekijk aanbod

Ieder betaalsysteem mogelijk

Alle boerderijautomaten van DGA Vending worden standaard geleverd inclusief een muntwisselaar. Deze muntwisselaar neemt alle euromunten aan en geeft de klant, na aankoop van zijn of haar product, het juiste bedrag aan wisselgeld terug. DGA Vending beschikt over ruimschootse ervaring op het gebied van inbouw en montage van biljettenlezers en contactloos betaalsystemen. Indien gewenst voorzien wij ook uw boerderijautomaat van een biljettenlezer en/of contactloos betaalsysteem.

Slimme investering

U wilt graag uw verse landbouwproducten direct aan de consument verkopen maar een volledige boerderijwinkel gaat u net iets te ver? In dit geval is een boerderijautomaat een uitstekende oplossing. Niet alleen zijn de kosten voor een boerderijautomaat een stuk lager dan voor een volledige boerderijwinkel, ook scheelt het u enorm veel spaarzame tijd. De automaten van DGA Vending zijn zeer gebruiksvriendelijk waardoor u de automaat in een handomdraai bijgevuld heeft. Eenmaal gevuld doet de automaat het werk voor u!

Plug en play

Indien u een boerderijautomaat bij DGA Vending koopt, stellen wij de automaat volledig naar uw wens in. Zo worden de productvakken op maat voor uw product gemaakt, de prijzen ingesteld en wordt de gewenste temperatuur ingesteld. Het enige wat u na aflevering nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen met uw producten!

Bent u enthousiast geworden over een groente- en fruitautomaat/boerderijautomaat en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel naar 024 890 13 50. U kunt ons ook via de e-mail bereiken: info@dga-vending.com.

Contact opnemen