Onderdelen en opties

DGA Vending levert alle onderdelen voor automaten van de merken Necta, Vendo en Crane, zoals een contactloos betaalsysteem, biljettenlezer, opwaardeersysteem en wieltjes.

Contactloos betaalsysteem

Kleingeld… wie heeft het tegenwoordig nog op zak? Het aantal pinbetalingen in winkels en restaurants stijgt al jaren. Voor de vendingbranche is dit niet anders, ook bij vendingautomaten is het aantal pinbetalingen de laatste jaren explosief gestegen. DGA Vending heeft inmiddels honderden nieuwe en gebruikte automaten voorzien van een contactloos betaalsysteem. Onze eigen ervaring is dat inmiddels driekwart van de verkopen in automaten contactloos wordt afgerekend. Onze contactloos betaalsystemen bieden niet alleen de mogelijkheid om met iedere betaalkaart en andere mobiele betaaloplossingen als Apple Pay en Android Pay af te rekenen. Een contactloos betaalsysteem van DGA Vending biedt vele extra voordelen. Wanneer u door ons een contactloos betaalsysteem laat inbouwen ontvangt u hierbij een app waarmee u vrijwel alle gegevens in en rondom de automaat kunt uitlezen en monitoren.

Verkoopoverzicht
Aan het contactloos betaalsysteem zit een telemetriesysteem gekoppeld. Dit systeem zorgt ervoor dat alle verkopen (zowel contant als contactloos) op afstand uitleesbaar zijn. U kunt in onze app altijd real time uitlezen wat er in een bepaalde periode in uw automaat verkocht is!

Voorraad administratie
Het contactloos betaalsysteem zorgt er niet alleen voor dat u uw verkopen op afstand uit kunt lezen. Ook houdt dit systeem bij wat er nog aan productvoorraad in de automaat aanwezig is. Voor ieder product kunt u zelf een kritische waarde instellen. Als de voorraad in de automaat onder dit aantal komt krijgt u automatisch een bijvulmelding.

Foutmeldingen
Wanneer er zich in de automaat een storing voordoet, bijvoorbeeld een verstopt muntstuk, zorgt het betaalsysteem ervoor dat u hier een melding van krijgt. Zo kan er direct iemand ingeschakeld worden om de storing op te lossen en staat uw automaat nooit onnodig lang stil.

Temperatuur
Wanneer u verse producten verkoopt is het van groot belang dat de temperatuur in de automaat altijd op peil is. Ook de temperatuur is middels ons contactloos betaalsysteem real time uit te lezen.

Biljettenlezer

Al onze automaten worden standaard geleverd inclusief muntsysteem. Indien u uw klanten de mogelijkheid wilt bieden om naast muntgeld ook met briefgeld te betalen is dit bij DGA Vending uiteraard mogelijk. DGA Vending heeft ruimschoots ervaring met het inbouwen van biljettenlezers en altijd voldoende biljettenlezers op voorraad.

Al een automaat in bezit?
Indien u al beschikt over een snoepautomaat, frisdrankautomaat of versautomaat en hier graag een biljettenlezer in wilt laten bouwen, dan doet DGA Vending dit graag voor u.

Opwaardeersysteem / gesloten betaalsysteem

Indien u op zoek bent naar een snoepautomaat, frisdrankautomaat of versautomaat waarbij er betaald wordt middels een gesloten betaalsysteem, dan heeft DGA Vending hier twee oplossingen voor; een pasjessysteem en een tokensysteem.

Pasjessysteem
DGA Vending biedt de mogelijkheid voor een gesloten pasjesbetaalsysteem, hierbij is het mogelijk om handmatig of automatisch een tegoed aan ieder pasje toe te voegen. Met dit tegoed kunnen vervolgens aankopen in de snoepautomaat, frisdrankautomaat of versautomaat gedaan worden. De beheerder van het systeem kan alle verkopen monitoren en uitlezen welke verkopen er met welke pas gedaan zijn. Ideaal voor bedrijven en instellingen!

Tokensysteem
Ook is het mogelijk om in een snoepautomaat, frisdrankautomaat of versautomaat een tokensysteem in te bouwen. Middels dit tokensysteem kan er in een snoepautomaat, frisdrankautomaat of versautomaat betaald worden met muntjes/ tokens naar keuze.

Wieltjes

Een vendingautomaat weegt gemiddeld tussen de 250 en 350 kilogram. Indien u een snoepautomaat, frisdrankautomaat of versautomaat heeft die u niet altijd op een vaste plek wilt hebben staan dan kunnen wij hier voor u wielen onder monteren. De automaat is hierdoor gemakkelijk te verrijden!

Contact opnemen