Snoepautomaten / combi-automaten

De snoepautomaat, iedereen kent hem wel. Hoewel dit type automaat in de volksmond vaak snoepautomaten genoemd worden, zijn ze al geruime tijd niet meer alleen voor de verkoop van snoep te gebruiken. Ook gezonde snacks en non-food producten worden in deze automaten verkocht. De automaten waar DGA Vending gebruik van maakt zijn tevens uitgerust met een uitstekende koeling. Hierdoor is het mogelijk om ook gekoelde dranken en verse producten in de automaat te verkopen. Wij spreken zelf dan ook niet meer van snoepautomaten, maar noemen het liever combi-automaten.

Bekijk aanbod

Slimme investering

U wilt binnen uw bedrijf, instelling, (sport)school, sportvereniging of andere locatie een verkooppunt voor dranken, (gezonde) snacks en/of non-food producten, maar een volledig bemand verkooppunt gaat u net iets te ver? In dit geval is een snoepautomaat/combi-automaat een uitstekende oplossing. Niet alleen zijn de kosten voor een combi-automaat veel lager dan bij een bemand verkooppunt, ook kost het u een stuk minder spaarzame tijd. De combi-automaten van DGA Vending zijn zeer gebruiksvriendelijk waardoor u de automaat in een handomdraai heeft bijgevuld. Hierna doet de automaat het werk voor u!

Plug en play

Indien u uw combi-automaat koopt bij DGA Vending stellen wij de automaat volledig naar uw wens in. Zo worden de productvakken op maat voor uw product gemaakt, de prijzen ingesteld en wordt de gewenste temperatuur ingesteld. Het enige wat u na aflevering nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen met uw producten!

Aanbod automaten

Bent u op zoek naar een automaat voor de verkoop van een specifiek product? Naast de tweedehands snoepautomaat heeft DGA Vending ook groente- en fruitautomaten, versautomaten, frisdrankautomaten en automaten op maat. Het is voor DGA Vending mogelijk om voor vrijwel ieder product een vendingautomaat te leveren.

Contact

Bent u enthousiast geworden over een snoepautomaat/combi-automaat en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel naar 024 890 13 50. U kunt ons ook via de e-mail bereiken: info@dga-vending.com.

Contact opnemen