Versautomaten

Verkoop van de boer direct aan de consument. Verse groente en fruit, tegen een eerlijke prijs en zonder tussenliggende schakels. Het is een trend die de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. In veel gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van versautomaten. Dankzij de steeds modernere versautomaten is het tegenwoordig mogelijk om vrijwel alle groente- en fruitsoorten middels een automaat te verkopen. Populair zijn melkautomaten, aardbeienautomaten, eierautomaten, kersenautomaten, kaasautomaten en aspergeautomaten. Naast de boer kiest ook de bakker er steeds vaker voor om middels een versautomaat, zijn versgebakken brood en banket aan de man te brengen.

Mocht u graag een ander product willen verkopen dan denkt DGA Vending uiteraard graag met u mee. Niets is te gek!

Bekijk aanbod

Ieder betaalsysteem mogelijk

Alle versautomaten van DGA Vending worden standaard geleverd inclusief een muntwisselaar. Deze muntwisselaar neemt alle euromunten aan en geeft de klant, na aankoop van zijn of haar product, het juiste bedrag aan wisselgeld terug. DGA Vending beschikt over ruimschootse ervaring op het gebied van inbouw en montage van biljettenlezers en contactloos betaalsystemen. Indien gewenst voorzien wij ook uw versautomaat van een biljettenlezer en/of contactloos betaalsysteem.

Slimme investering

U wilt graag verse producten direct aan de consument verkopen maar een volledige winkel gaat u net iets te ver? In dit geval is een versautomaat een uitstekende oplossing. Niet alleen zijn de kosten voor een versautomaat een stuk lager dan voor een volledige winkel, ook kost het u een stuk minder spaarzame tijd. De versautomaten van DGA Vending zijn zeer gebruiksvriendelijk waardoor u de automaat in een handomdraai heeft bijgevuld. Hierna doet de versautomaat het werk voor u!

Plug en play

Indien u een tweedehands versautomaat bij DGA Vending koopt stellen wij de automaat volledig naar uw wens in. Zo worden de productvakken op maat voor uw product gemaakt, de prijzen ingesteld en wordt de gewenste temperatuur ingesteld. Het enige wat u na aflevering nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen met uw producten!

Contact opnemen