Aardbeienautomaat voor de fruitteler

Als u op een mooie zonnige dag door het buitengebied fietst zal het u vast zijn opgevallen dat er steeds meer groente- en fruittelers zijn die hun producten aan huis verkopen. D

it is niet gek! Wanneer producten door de teler direct aan de consument verkocht worden, blijft er door het wegvallen van de tussenliggende schakels, meer marge over voor de teler. Tevens wordt er handig ingespeeld op de toenemende vraag naar verse, gezonde en lokale producten. Aardbeien zijn zeker geen uitzondering op deze regel! Bent u op zoek naar een manier om met minimale investering in tijd en geld uw aardbeien aan huis/bedrijf te kunnen verkopen? Dan is onze aardbeienautomaat ook voor u de beste keuze!

Bekijk aanbod

Crane S2 (4)

De Crane Shopper 2 aardbeienautomaat

DGA Vending is gespecialiseerd in de verkoop van aardbeienautomaten. Speciaal voor de verkoop van aardbeien maken wij gebruik van de Crane Shopper 2 automaat. In tegenstelling tot de meeste trommelautomaten beschikt de Crane Shopper 2 aardbeienautomaat over verhoogde uitgiftevakken (13 centimeter). Daar waar het bij de meeste trommelautomaten een probleem is dat de standaard aardbeienbakjes niet in de automaat passen, kunnen in onze Crane Shopper 2 aardbeienautomaat vrijwel alle aardbeienbakjes verkocht worden. De Crane Shopper 2 aardbeienautomaat beschikt over een voortreffelijke koeling die er voor zorgt dat de aardbeien onder elke omstandigheden uiterst vers verkocht kunnen worden. Om de uitstraling van de aardbeienautomaat compleet te maken beschikt DGA Vending over schitterende aardbeienstickers!

Betalen?!

De tijd dat er uitsluitend gepast met muntjes betaald kon worden bij een aardbeienautomaat is voorbij. Onze aardbeienautomaten worden standaard uitgerust met een moderne muntlezer die alle euromunten leest en wisselt. DGA Vending is daarnaast gespecialiseerd in het inbouwen van briefgeldlezers en contactloos betaalsystemen. Hierdoor kan er, indien gewenst, bij de aardbeienautomaat zowel met muntgeld, briefgeld als pinpas betaald worden.

Garantie

DGA Vending werkt met refurbished aardbeienautomaten. De aardbeienautomaten worden door ons volledig nagekeken, gereinigd en vervolgens naar uw wens ingesteld. Bij aankoop van aardbeienautomaat krijgt u van ons standaard drie maanden garantie! Mocht er zich na die tijd onverhoopt een storing of defect voordoen dan kunt u rekenen op één van onze monteurs.

Aanbod automaten

Bent u op zoek naar een automaat voor de verkoop van een specifiek product? Naast de aardbeienautomaat heeft DGA Vending ook groente- en fruitautomatenversautomaten, snoepautomaten en automaten op maat. Het is voor DGA Vending mogelijk om voor vrijwel ieder product een vendingautomaat te leveren.

Contact opnemen