FastCorp Divi: De Revolutie in de Wereld van Diepvriesautomaten

De Fastcorp Divi vending machine is een innovatieve vending machine die ontworpen is om snel en gemakkelijk bevroren producten te verkopen. Hier lees je wat de bijzondere kenmerken en voordelen zijn van deze diepvriesautomaat. 

In dit artikel komen de volgende onderwerpen aan bod:

Voordelen van een Fastcorp Divi diepvriesautomaat

Een van de belangrijkste voordelen van de Fastcorp Divi vending machine is dat hij veelzijdig is en kan worden gebruikt om een breed scala aan producten te verkopen. Dit komt doordat hij beschikbaar is in verschillende afmetingen en configuraties, zodat hij kan worden aangepast aan de behoeften van de klant.

De nieuwste technologieën; visueel aansprekend en milieuvriendelijk

Een ander voordeel van de Fastcorp Divi vending machine is dat hij gebruik kan maken van de nieuwste technologieën, waaronder touchscreens, LED-verlichting en betalingssystemen die contactloze betalingen mogelijk maken. Dit betekent dat klanten snel en gemakkelijk hun producten kunnen kopen, zonder dat ze contant geld bij zich hoeven te hebben. De telemetrie functie op het contactloos betaalsysteem zorgt ervoor dat je de verkopen en derving goed kunt monitoren.

Bovendien is de Fastcorp Divi vending machine relatief energiezuinig en milieuvriendelijk. Hij is ontworpen om zo min mogelijk energie te verbruiken en is voorzien van een efficiënte koeltechnologie om ervoor te zorgen dat de producten op de juiste temperatuur blijven. De machine is ook gemaakt van duurzame materialen en is recyclebaar, wat bijdraagt aan de vermindering van de ecologische voetafdruk.

Kortom, de Fastcorp Divi vending machine is een veelzijdige, technologisch geavanceerde en milieuvriendelijke vending machine die ideaal is voor elk bedrijf dat snel en gemakkelijk snacks en drankjes wil aanbieden aan zijn klanten.

Diepvriesfunctie op de Fastcorp Divi

Naast de eerder genoemde voordelen, heeft de Fastcorp Divi vending machine dus ook een diepvriesfunctie. Dit betekent dat de machine in staat is om bevroren producten zoals ijsjes en bevroren maaltijden te verkopen, wat een extra voordeel biedt voor zowel klanten als bedrijven.

Dankzij de diepvriesfunctie kunnen bedrijven hun aanbod uitbreiden en klanten meer variatie bieden. Zo worden er verse bevroren maaltijden verkocht; van producten voor op de barbecue, tot aan complete gerechten. Bovendien kan de machine op deze manier ook fungeren als een mini-vriezer in geval van een stroomstoring of andere storingen, wat de bedrijfscontinuïteit ten goede komt.

Voor klanten betekent de diepvriesfunctie van de Fastcorp Divi vending machine dat ze op elk moment van de dag kunnen genieten van hun favoriete ijsje of bevroren maaltijd, zonder dat ze naar een winkel hoeven te gaan. Dit zorgt voor meer gemak en bespaart hen tijd.

Samengevat biedt de diepvriesfunctie van de Fastcorp Divi vending machine extra voordelen voor bedrijven en klanten, zoals een uitgebreider aanbod van producten, bedrijfscontinuïteit en meer gemak voor klanten.

Dankzij hoge kwaliteit, duurzaamheid en innovatie is de ‘Divi’ zijn prijs meer dan waard

De prijs van de Fastcorp Divi vending machine is hoger dan die van traditionele vending machines. De machine wordt verkocht voor een prijs van 11.750 euro met nog bij te bestellen betaalopties. Toch is de prijs het zeker waard.

De Fastcorp Divi vending machine is dus van hoge kwaliteit en duurzaam. De machine is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, wat op de lange termijn kosten bespaart voor bedrijven.

Ten tweede biedt deze diepvriesautomaat een breed scala aan functies, waaronder de eerder genoemde diepvriesfunctie en de mogelijkheid om te worden geconfigureerd om verschillende producten te verkopen. Dit maakt de machine veelzijdiger dan traditionele vending machines, waardoor bedrijven meer mogelijkheden hebben om hun aanbod aan te passen aan de behoeften van klanten.

Kortom, ondanks de hogere prijs is de Fastcorp Divi vending machine de investering zeker waard vanwege de hoge kwaliteit, veelzijdigheid en innovatieve technologieën.

Andere automaten bij DGA Vending

DGA Vending biedt ook een uitgebreid assortiment van vending machines, waaronder de Fastcorp Divi vending machine. Naast onze diepvriesautomaten verkopen we onder andere reguliere snack-en frisdrankautomaten, boerderijautomaten en automaten die buiten op te stellen zijn. Bij bijna alle type automaten bieden we zowel refurbished- als nieuwe vending machines aan. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om verschillende modellen en merken te vergelijken en de beste keuze te maken voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd in een automaat of advies nodig? 

Ben je geïnteresseerd in een Fastcorp Divi, maar heb je nog wat advies nodig? Neem dan contact met ons op. We geven je graag advies over welke automaat het beste bij jouw verkoopwens past. Wil je liever de automaten zelf bekijken? Dit kan bij ons in onze Experience Center! Maak hier een afspraak voor een bezichtiging bij ons op locatie. 

Boek een bezichtiging  
showroom automatenshop

Gerelateerde Automaten

Bel mij terug