Automaat kopen

Bent u op zoek naar een automaat voor op uw boerderij of voor in uw bedrijfskantine? Dan bent u bij DGA Vending aan het juiste adres. Wij verkopen automaten helemaal op maat en geschikt voor bijna ieder product. En ook niet onbelangrijk: voor een scherpe prijs. Dit omdat al onze automaten tweedehands zijn, maar wij blazen ze weer nieuw leven in.

Automaat op maat kopen

DGA Vending maakt automaten voor vrijwel ieder product. U kunt hierbij denken aan een boerderijautomaat, zoals een appel- of aardappelautomaat. Of een snoepautomaat, versautomaat of parfumautomaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden een passende oplossing in de vorm van een automaat. Hierbij maken we gebruik van standaard automaten en bouwen we deze zo dat de automaat past bij uw producten. In een melkautomaat plaatsen we bijvoorbeeld een koeling en bij een parfumautomaat zorgen we ervoor dat het product niet kapot valt.

Betaalsystemen

Wilt u een automaat bij ons kopen? Onze automaten krijgt u standaard geleverd met muntgeldwisselaar. Uiteraard kunnen veel andere betaalopties ook ingebouwd worden. Denk hierbij aan contactloos betalen, pinnen en betalen met briefgeld.

Kwaliteit bij DGA Vending

We verzekeren alle klanten die bij ons een automaat kopen van kwaliteit. Dit betekent dat u standaard drie maanden garantie ontvangt! Mocht er zich na die tijd nog een defect voordoen, staat een van onze monteurs voor u klaar. Neem gerust contact met ons op als u hier nog vragen over hebt.

Automaat kopen zonder gedoe

U hoeft geen verstand te hebben van het instellen van een automaat wanneer u een automaat koopt bij DGA Vending. Voor de levering maken we de productvakken op maat en stellen we de juiste temperatuur en instellingen in. U hoeft enkel de producten regelmatig bij te vullen.

Automaat kopen? Neem contact op!

Bent u overtuigd of hebt u nog enkele vragen? De specialisten van DGA Vending staan voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 024 890 13 50 .

Contact opnemen