Blikjesautomaat

Geniet u ook zo van een heerlijk en verfrissend drankje? Of het nu zomer of winter is, een gekoeld drankje is altijd lekker. Daarom plaatst DGA Vending regelmatig een blikjesautomaat in scholen en kantines. Wilt u ook een blikjesautomaat in uw (sport)kantine of school? Deze leveren we graag aan u.

Bekijk aanbod

DGA Vending img homepage - NL

Blikjesautomaat

Een blikjesautomaat is erg onderhoudsvriendelijk, waardoor u er weinig werkt aan hebt. U hoeft de blikjesautomaat enkel af en toe te vullen, vanwege de grote capaciteit. In de kleinste blikjesautomaat passen tot wel 220 blikjes, in de grootste wel 720 stuks. Al onze blikjesautomaten zijn ook geschikt voor frisdrankflesjes, dus deze kunnen gemengd worden in het automaat.

Betaalmogelijkheden blikjesautomaat

Onze blikjesautomaten worden standaard geleverd met muntwisselaar en -herkenner. Uiteraard kunnen we ook andere betaalopties voor u inbouwen. Denk hierbij aan contactloos betalen of met pin betalen. We leveren de automaat helemaal naar wens aan u.

Blikjesautomaat bij DGA Vending

Wilt u een blikjesautomaat bij ons bestellen? Deze levert DGA Vending graag aan u. Al onze automaten zijn refurbished, maar worden door ons weer ‘als nieuw’ gemaakt en opgeleverd. Mede hierdoor kunnen we al onze automaten aanbieden voor een scherpe prijs. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft met uw blikjesautomaat. Daarom geven we standaard drie maanden garantie. Is er na die tijd nog een storing? Dan staan onze monteurs uiteraard voor u klaar.

Aanbod DGA Vending

Naast een blikjesautomaat levert DGA Vending nog vele andere soorten automaten. Hebt u een boerderij en wilt u bijvoorbeeld een melk- of appelautomaat? Of bent u op zoek naar een ‘gezonde snackautomaat’? Ook deze kunnen we aan u leveren. Wilt u graag meer informatie ontvangen of hebt u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op en wij informeren u vrijblijvend. Het is bij ons mogelijk om voor vrijwel ieder product een automaat te leveren.

Contact opnemen