Boerderijautomaat

Heeft u een boerderij en wilt u uw eigen producten verkopen? Bijvoorbeeld pompoenen, aardappels, aardbeien of eieren. Overweegt u dan een boerderijautomaat. Per product levert DGA Vending een automaat op maat. Het neerzetten van een automaat kost veel minder dan het runnen van een boerderijwinkel en scheelt ook nog eens veel tijd. Hiernaast kunnen we voorstellen dat u de buurt graag eens wilt laten proeven van alle producten die u teelt. En buurtbewoners kunnen producten kopen, direct vers van het land. Een win-win situatie!

Bekijk aanbod

Crane Shopper 2Necta Starfood

Soorten automaten

Welk boerderijproduct u ook wilt verkopen, voor ieder denkbaar product kunnen we een automaat leveren. Al onze automaten maken we helemaal naar wens en stellen we in zoals u dat wilt. We geven u graag meer informatie over onze boerderijautomaten, zoals een eierautomaat, aardbeienautomaat, aardappelautomaat, melkautomaat of appelautomaat.

Betaalmogelijkheden

Ieder boerderijautomaat wordt standaard geleverd met muntherkenner en geldwisselaar. Maar tegenwoordig wordt er ook veel met briefgeld, pin en contactloos betaald. Uiteraard kunnen we ook deze opties voor u inbouwen, zodat iedere klant bij u kan afrekenen.

Garantie boerderijautomaat

Onze automaten zijn refurbished. Dat betekent dat ieder automaat al in gebruik is geweest. Wij controleren en reinigen het automaat, waardoor u een ‘als nieuw’ automaat ontvangt. U ontvangt standaard drie maanden garantie op een boerderijautomaat. Uiteraard kunt u rekenen op een van onze monteurs, mocht er zich na die tijd nog een storing voordoen.

Over DGA Vending

Naast een boerderijautomaat verkoopt DGA Vending ook automaten voor heel andere producten, zoals snoepautomaten of frisdrankautomaten. Wanneer u een automaat bij ons koopt, hoeft u het enkel regelmatig bij te vullen. Dat is weinig werk en u houdt er een leuk zakcentje aan over.

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor uw boerderijautomaat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

Contact opnemen