DGA Rhea automaten van FAS 

DGA Vending heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en haar assortiment flink weten uit te breiden. Naast het aanbieden van gereviseerde vending machines, of zoals we dat mooi zeggen "refurbished" vending machines, biedt DGA Vending nu ook splinternieuwe automaten aan. Een hiervan is de DGA Rhea lijn, met het aanbod van nieuwe FAS verkoopautomaten! 

FAS machines precies naar wens  

De DGA Rhea lijn is een brede lijn met de beschikking over meerdere soorten automaten. Zo zijn er de "normale" snackautomaten, frisdrankautomaten, non-food en de combiautomaten, in meerdere formaten. Dit zijn de DGA Rhea 6 (zes breed), DGA Rhea 8 (acht breed) en DGA Rhea 10 (tien breed). Deze automaten kom je over het algemeen het meeste op welke plek dan ook. Net als de andere vending machines in ons assortiment, kunnen deze volledig naar eigen wens worden ingedeeld en gepersonaliseerd worden door middel van wrapping. 

Powerlift 

Een van de uitblinkers binnen de DGA Rhea automatenlijn is toch wel de DGA Rhea Powerlift. Hetgeen wat de machine zo bijzonder maakt, komt in de naam eigenlijk al naar voren, namelijk de zogenoemde powerlift. Deze ingebouwde lift zorgt ervoor dat producten niet naar beneden vallen binnen de automaat, wanneer deze door de klant besteld worden. Dit biedt mogelijkheid om ook fragiele food- en non-food producten in de machine te verkopen. Voor een super uitgebreid aanbod is de DGA Rhea Powerlift van FAS dus dé oplossing! 

FAS trommelautomaat voor je versproducten 

Natuurlijk is er binnen de DGA Rhea automatenlijn ook een trommelautomaat speciaal voor je eigen versproducten! De DGA Rhea Shop is dé perfecte automaat voor het aanbod van versproducten. Standaard uitgerust met een koeling, digitale display en een strak modern design, is deze trommelautomaat werkelijk een verkoopkanon. De inhoud van de machine op maat laten inrichten en een gepersonaliseerde wrapping op jouw trommelautomaat? Geen probleem, wij regelen het!  

Interesse in een FAS automaat van de DGA Rhea lijn?

Heb je interesse in een FAS automaat van de DGA Rhea automatenlijn en wil je hier jouw producten in verkopen? Bekijk dan het assortiment en neem contact met ons op! 

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com
Bel mij terug