Drankautomaat

Bent u op zoek naar een drankautomaat? Dan bent u bij DGA Vending aan het juiste adres. We verkopen automaten voor verschillende producten en doeleinden en bouwen de automaat helemaal naar wens. Zo ook uw drankautomaat voor in de sportkantine of bijvoorbeeld schoolkantine. Laat de consument geniet van een ijskoud drankje, dankzij de koeler die standaard in onze frisdrankautomaten zit.

Contact opnemen

Betaalsystemen drankautomaat

Tegenwoordig betalen veel klanten met pin of contactloos. We leveren onze automaten standaard met de optie om met muntgeld te betalen, maar andere opties zoals betalen met pin of briefgeld en contactloos betalen, kunnen we ook voor u inbouwen.

Drankautomaat op maat

We stellen de automaat helemaal in naar uw wens. Wat u standaard ontvangt is een energiezuinig drankautomaat dankzij hermetisch gesloten voorraadruimtes. Ook is het automaat zo gebouwd, dat zelfs ruw gebruik geen invloed heeft op de werking. Al onze frisdrankautomaten hebben een bovengemiddelde capaciteit. Wat inhoud dat u er tot wel 720 drankjes in kunt plaatsen. Dat is zeer efficiënt, want zo hoeft u de drankautomaat minder vaak bij te vullen. Wilt u flesjes of blikjes aanbieden? In onze automaten kan het beide. Bij uw aankoop stellen we dit helemaal naar wens is. Datzelfde geldt overigens ook voor de prijzen en de temperatuur. U hoeft enkel de automaat te vullen en de stroom aan te sluiten. Wij doen de rest voor u.

Scherp geprijsd drankautomaat

Al onze automaten zijn refurbished, daarom kunnen we de drankjesautomaat leveren voor een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard bouwen we de automaat helemaal om tot ‘als nieuw’. Onze automaten worden standaard geleverd met drie maanden garantie. Mocht er zich na die tijd nog een storing voordoen, staan onze monteurs voor u klaar. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of hebt u nog vragen over onze drankautomaten? DGA Vending staat voor u klaar en spreekt u graag.

Contact opnemen