Frisdrankautomaat op het werk

Een verfrissend drankje op ieder moment van de dag

DGA Vending biedt, naast de gratis snoepautomaat of de gratis combi-automaat, ook de mogelijkheid voor een gratis frisdrankautomaat op het werk. Met de gratis frisdrankautomaat bied jij jouw collega’s de mogelijkheid om een lekker drankje te pakken op ieder moment van de dag. DGA Vending zorgt er natuurlijk voor dat de automaat altijd goed gevuld blijft, het benodigde onderhoud krijgt en dat je er geen omkijken naar hebt.

Onze full vending service super eenvoudig

DGA Vending houdt niet van langdurige contracten met veel kleine lettertjes, maar juist van transparantie. We houden van eenvoud en van langdurige relaties. Zolang we beide tevreden zijn, zorgen wij dat de automaat helemaal naar behoren draait. Geen lastige pakketten, wel eenvoudige service! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Ik wil full vending service  
 
 

Doe een aanvraag.
Binnen één werkdag reactie.

Na 5 werkdagen staat je automaat gevuld klaar.

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items.

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat er altijd netjes bijstaat en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen enkel omkijken naar automaten - FVS

Geen enkel omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen. Zo weten we exact wat er bijgevuld moet worden en heb je hier dus geen omkijken naar. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen.

Geen risico - FVS

Geen risico

Wij nemen de risico’s voor onze rekening, dus voor storingen of een kapotte automaat krijg je geen factuur van ons. Zo neem je geen risico met de plaatsing van de automaat.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak, geen probleem met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden. Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaat.

Proefperiode - FVS

Proefperiode

We gaan er vanuit dat je veel plezier hebt van de automaat, maar heel soms komt het voor dat de automaat minder in trek blijkt dan verwacht. Geen probleem, we pikken de automaat kosteloos weer op. Zo kun je tijdens de proefperiode kijken of de automaat een succes is.

Waar zou je de frisdrankautomaat plaatsen

Met een groot klantbestand voor de full vending service zijn we wekelijks in de gelegenheid om de frisdrankautomaat bij te vullen. Het enige wat we nog hoeven te weten, is waar de automaat moet komen te staan.

Een uitgebreid assortiment met flesjes en blikjes

Voor iedere locatie hebben we een geschikte automaat. Zo kan er een smallere automaat worden geplaatst op een kleinere locatie of een grote en geavanceerde automaat waar veel (fris)drank wordt afgenomen. Het assortiment bepalen we in overleg met elkaar, zo we zeker dat het assortiment is afgestemd. Dit kan met muntgeld, pinpas en/of mobiele telefoon middels het contactloos betaalsysteem dat we standaard in onze full vending service automaten plaatsen.

Macro alias: Button

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij bedrijven met:

  • Meer dan 80 medewerkers op kantoor
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

Bel mij terug