Full vending service voor het studentenhuis

De 24/7 minimarkt binnen jouw studentenhuis

Uit eigen onderzoek is gebleken dat er veel behoefte is aan automaten met onze full vending service binnen studentenhuizen. Ondertussen zijn studentenhuizen in o.a. Groningen, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Amsterdam, Arnhem, Wageningen en Nijmegen voorzien van onze full vending service. In de automaten vindt de student niet alleen het ‘standaard’ assortiment met frisdrank en snacks, maar ook diverse non-food producten zoals condooms en fietslampjes.

Vraag een offerte aan  

Een automaat die past bij jouw studentenhuis

We hebben een breed assortiment in onze full vending service automaten, van verfrissende drankjes en bekende snacks tot…

Ik wil full vending service  

Kies jou ideale vending automaat

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat altijd netjes en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen omkijken naar automaten - FVS

Geen omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen waardoor we precies weten wat er bijgevuld moet worden. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen zodat de automaat niet langer dan nodig buiten gebruik is.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s, bezoekers of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak? Geen probleem, met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden! Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaten.

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij studentenpanden met:

  • Meer dan 100 studenten in een pand
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

+31 24 890 13 50

Jouw eigen minimarkt

Ben je enthousiast geworden over een automaat in het studentenhuis, laat dan een bericht achter. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij middels het contactloos betaalsysteem kunt betalen met mobiele telefoon en pinpas.

Ik wil full vending service  
1

Doe een aanvraag
Krijg binnen één werkdag reactie

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

2

Binnen 5 werkdagen
staat je automaat gevuld klaar

In ons productiemagazijn worden de automaten gereed gemaakt voor gebruik.

3

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items

Jij en je collega's kunnen vanaf nu 24/7 gebruik maken van de automaat!

In bijna iedere studentenstad vind je onze automaten

In alle grote studentensteden hebben we automaten geplaatst. Wekelijks vullen we de automaten bij, controleren het assortiment en onderhouden de automaat. Hierdoor kunnen de studenten op ieder moment van de dag een versnapering of bepaalde benodigdheden aanschaffen.

Automaten kaart NL + BE

Alles wat de student nodig heeft, vind je in de automaat

Wanneer we een automaat komen plaatsen worden we op elke locatie met open armen ontvangen. Voor studenten is het zeer gemakkelijk om niet de deur uit te hoeven om wat aan te schaffen én het is voor ons belangrijk dat de studenten veilig blijven, daarom hebben we bijvoorbeeld fietslampjes en mondkapjes toegevoegd aan het assortiment van de full vending service in studentenpanden. Natuurlijk staan we altijd open voor suggesties vanuit de studenten, zodat het assortiment altijd up-to-date en relevant blijft.

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Wij werken als studentenhuisvester al enige tijd samen met DGA Vending en zijn zeer tevreden over service/ snelheid/ kwaliteit en inspraak bij de invulling van de automaten. Verkoopcijfers tonen ook aan dat in de behoefte van de student wordt voorzien.

Bel mij terug