Frisdrankautomaat op het werk

Een verfrissend drankje op ieder moment van de dag

DGA Vending biedt, naast de gratis snoepautomaat of de gratis combi-automaat, ook de mogelijkheid voor een gratis frisdrankautomaat op het werk. Met deze frisdrankautomaat bied jij jouw collega’s de mogelijkheid om een lekker drankje te halen op ieder moment van de dag. DGA Vending zorgt er natuurlijk voor dat de automaat altijd goed gevuld blijft, het benodigde onderhoud krijgt en dat je er geen omkijken naar hebt.

Een automaat die past bij jouw bedrijf

We hebben een breed assortiment in onze full vending service automaten, van verfrissende drankjes en bekende snacks tot…

Ik wil full vending service  

Kies jou ideale vending automaat

Waar zou je de frisdrankautomaat plaatsen

Met een groot klantbestand voor de full vending service zijn we wekelijks in de gelegenheid om de frisdrankautomaat bij te vullen. Het enige wat we nog hoeven te weten, is waar de automaat moet komen te staan en wij zorgen voor de rest.

 

Macro alias: Stars
Automaten NL + BE

Een uitgebreid assortiment met flesjes en blikjes

Voor iedere locatie hebben we een geschikte automaat. Zo kan er een smallere automaat worden geplaatst op een kleinere locatie of een grote, geavanceerde automaat waar veel (fris)drank wordt afgenomen. Het assortiment bepalen we in overleg met de klant, zo weten zeker dat het assortiment juist is afgestemd. Betalen kan middels muntgeld, maar ook met pinpas en/of mobiele telefoon met het contactloos betaalsysteem dat we standaard in onze full vending service automaten plaatsen.

Onze full vending service super eenvoudig

DGA Vending houdt niet van langdurige contracten met veel kleine lettertjes, maar juist van transparantie. We houden van eenvoud en langdurige klantrelaties. Geen lastige pakketten, wel eenvoudige service! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Ik wil full vending service  
1

Doe een aanvraag
Krijg binnen één werkdag reactie

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

2

Binnen 5 werkdagen
staat je automaat gevuld klaar

In ons productiemagazijn worden de automaten gereed gemaakt voor gebruik.

3

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items

Jij en je collega's kunnen vanaf nu 24/7 gebruik maken van de automaat!

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij bedrijven met:

  • Meer dan 80 medewerkers
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

+31 24 890 13 50
Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Jullie service is goed, meteen contact. Daar houd ik van en vind ik het belangrijkste van een samenwerking.

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat altijd netjes en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen omkijken naar automaten - FVS

Geen omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen waardoor we precies weten wat er bijgevuld moet worden. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen zodat de automaat niet langer dan nodig buiten gebruik is.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s, bezoekers of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak? Geen probleem, met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden! Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaten.

Bel mij terug