Full vending service op verenigingen en instellingen

Je bent jezelf niet als je trek hebt – Snickers®

Je speelt een wedstrijd, maar mist de energie en je benen voelen zwaar en vermoeid. Juist op dit moment kun je wel een extraatje gebruiken om weer met energie na de rust terug te komen. DGA Vending biedt verenigingen en instellingen de mogelijkheid voor gratis full vending service. Wij plaatsen gratis een vending machine, zorgen voor een uitgebreid en goed gevuld assortiment, het onderhoud en alle kosten. Oftewel je hebt er zelf geen omkijken naar, maar kunt sporters wel de benodigde (extra) energie bieden.

Vraag een offerte aan  

Een automaat die past bij jouw vereniging

We hebben een breed assortiment in onze full vending service automaten, van verfrissende drankjes en bekende snacks tot…

Ik wil full vending service  

Kies jou ideale vending automaat

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat er altijd netjes bijstaat en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen enkel omkijken naar automaten - FVS

Geen enkel omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen. Zo weten we exact wat er bijgevuld moet worden en heb je hier dus geen omkijken naar. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak, geen probleem met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden. Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaat.

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij verenigingen en instellingen met:

  • Meer dan 200 leden
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

+31 24 890 13 50

Zo werkt onze full vending service

Nadat je de aanvraag bij ons hebt gedaan zullen we snel contact met je opnemen om ideeën en mogelijkheden te bespreken. Na het klaarmaken van de gewenste automaat komen we deze op de juiste plek plaatsen.

Ik wil full vending service  
1

Doe een aanvraag
Krijg binnen één werkdag reactie

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

2

Binnen 5 werkdagen
staat je automaat gevuld klaar

In ons productiemagazijn worden de automaten gereed gemaakt voor gebruik.

3

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items

Jij en je collega's kunnen vanaf nu 24/7 gebruik maken van de automaat!

Volgt jouw vereniging of instelling?

Al ruim 200 klanten zijn erg blij met onze full vending service en ontvangen ons wekelijks met open armen. Uiteraard voorzien we de vending machine van een contactloos betaalsysteem, zodat ieder lid eenvoudig kan betalen met pinpas of mobiele telefoon.

Een uitgebreid assortiment om de dag door te komen

Iedere sporter is gebaat bij voldoende energie om de training of een wedstrijd met een goed gevoel af te ronden. Daarom zijn onze automaten uitgerust met diverse drankjes en snacks voor extra energie, maar hebben we ook gezondere keuzes zoals eiwitrepen, suikervrije drankjes of mueslirepen om te voorzien in ieders behoefte.

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Wij werken als studentenhuisvester al enige tijd samen met DGA Vending en zijn zeer tevreden over service/ snelheid/ kwaliteit en inspraak bij de invulling van de automaten. Verkoopcijfers tonen ook aan dat in de behoefte van de student wordt voorzien.

Bel mij terug