Gebruikt frisdrankautomaat

Bent u op zoek naar een gebruikt frisdrankautomaat voor een scherpe prijs? Dan bent u bij DGA Vending aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het (om)bouwen en instellen van automaten. Ieder frisdrankautomaat is gebruikt, maar wij maken deze weer als nieuw. En, helemaal afgestemd op uw wensen!

Aanbod bekijken

Gebruikt frisdrankautomaat

Gebruikt frisdrankautomaat op maat

Een gebruikt frisdrankautomaat is ideaal voor op kantoor, scholen of in de sportkantine. U hoeft geen winkeltje te openen, wat u veel tijd en personeelskosten zal besparen. Bij een automaat hebt u enkel de aanschafwaarde en de productkosten, maar die kan u er met enkele maanden al uit hebben. DGA Vending bouwt het gebruikte frisdrankautomaat helemaal naar wens. Zo kunt u kiezen uit diverse afmetingen en bieden we extra opties aan zoals het inbouwen van verschillende betaalmethodes.

Garantie gebruikt frisdrankautomaat

U hoeft het gebruikte frisdrankautomaat enkel regelmatig aan te vullen met producten. Verder doet het automaat zijn werk. Bij uw aankoop ontvangt u standaard drie maanden garantie op een automaat. Uiteraard staat een van onze monteurs voor u klaar, mocht er zich na die tijd nog een defect voordoen. Naast gebruikte frisdrankautomaten bieden we nog veel meer automaten aan. Denk hierbij aan een boerderijautomaat, snoepautomaat, groenteautomaat, melkautomaat of eierautomaat. Voor vrijwel ieder product is het mogelijk om een automaat op maat te bouwen. Dus, hebt u een specifieke wens voor een specifiek product? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Betaalmethodes gebruikt frisdrankautomaat

Al onze automaten worden standaard geleverd met muntgeldwisselaar. Andere betaalmethodes kunnen we uiteraard ook inbouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contactloos betalen. Wanneer u kiest voor deze optie, ontvangt u van DGA Vending een handige app waarmee u alle gegevens in en rondom de automaat kunt uitlezen en monitoren. Zoals bijvoorbeeld de voorraad en de temperatuur. Ook ontvangt u een melding wanneer er een muntstuk vast zit.

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen van DGA Vending over onze refurbished frisdrankautomaten? Neem hiervoor contact met ons op.

Contact opnemen