Hebt u een boerderij met melkkoeien? Wellicht maakt u al regelmatig kaas, of wilt u dat in de toekomst doen. Hebt u er al over nagedacht hoe u deze kaas wilt verkopen? Dit kan via een boerderijwinkel, maar dat kost wel veel tijd en geld. Een eenvoudigere oplossing is de aanschaf van een kaasautomaat. U hoeft enkel de kaas aan te vullen en de klant doet de rest voor u. We begrijpen dat u specifieke eisen stelt aan een kaasautomaat en deze verwerken we dan ook in de bouw/instellingen van uw kaasautomaat.

Aanbod bekijken

Kaasautomaat bestellen

Wilt u graag een kaasautomaat op uw boerderij? U kunt deze eenvoudig plaatsen op uw erf of langs de kant van de weg. Uw winstmarge ligt vaak vele malen hoger dan bij de groothandel. Dat niet alleen, u geeft buurtbewoners ook de kans om van uw heerlijke boerderijkaas te proeven. Dat smaakt toch altijd lekkerder dan die van de supermarkt.
In overleg kiezen we welk type automaat het beste bij uw vraag past. Al onze automaten zijn refurbished (eerder gebruikt), maar wij maken ze weer als nieuw. We leveren onze automaten standaard met muntgeldwisselaar, maar betalen met pin of briefgeld en contactloos betalen kunnen we ook voor u inbouwen. Net wat u wenst!

Garantie kaasautomaat

We verzekeren uw van een goed kaasautomaat en daarom geven we u standaard drie maanden garantie. Mocht er zich hierna nog een defect voordoen (bijvoorbeeld een storing), staat een van onze monteurs voor u klaar.

Boerderijautomaten

Naast kaasautomaten kunt u ook andere boerderijautomaten bij ons kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een appelautomaat, pompoen- of aardappelautomaat? Voor ieder product maken we de automaat helemaal op maat. Uw wensen staan hierbij centraal. Hebt u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen van DGA Vending? Neem hiervoor contact met ons op.

Contact opnemen