Melkautomaat

Hebt u een boerderij met melkkoeien? En wilt u uw buurtbewoners ook van deze heerlijke melk laten proeven? Koop dan een melkautomaat die u op uw eigen erf kunt plaatsen. Klanten kunnen dan zelfstandig melk uit het automaat halen en u hoeft de automaat enkel te vullen. Naast dat u er weinig werkt aan hebt, zijn er nog meer voordelen aan een melkautomaat. Zo is uw winstmarge veel groter dan bij verkoop aan de groothandel. Ook kunt u de consument kennis laten met melk bijna direct uit de koe. Want zeg nu zelf, er is toch geen betere melk dan verse boerderijmelk?

Necta StarfoodCrane Shopper 2

 

Bekijk aanbod

Opties voor melkautomaat

Voor de verkoop van melk hebben we diverse automaten op voorraad. We horen graag uw wensen en leveren u een product op maat. Voor de melkautomaten maken we veelal gebruik van de Necta Starfood of de Crane Shopper 2. U kunt dan zelf de flessen in het melkautomaat plaatsen. De automaten kunnen we voorzien van een koeling, zodat de melk heerlijk vers blijft. Geef het automaat een finishing touch met mooie stickers.

Betaalmogelijkheden van melkautomaat

Onze standaard systemen zijn uitgerust met muntlezers die automatisch alle euromunten lezen en wisselen. Tegenwoordig wordt er veel contactloos betaalt. Naast dat klanten met brief- en muntgeld kunnen betalen kunnen we ook die optie inbouwen.

Garantie

We verzekeren u van een goed product en daarom geven we u standaard drie maanden garantie. Al onze automaten zijn refurbished, wat inhoud dat we gebruikte automaten weer als nieuw maken. Doet er zich na die drie maanden een probleem voor? Dan staat een van onze monteurs voor u klaar.

Bent u op zoek naar een ander automaat?

DGA vending verkoopt niet alleen melkautomaten, maar we leveren automaten voor allerlei producten. Hebt u een specifieke vraag of wilt u een melkautomaat kopen? We geven u graag vrijblijvend advies. Neem hiervoor contact met ons op.

Contact opnemen