Wilt u een mondmaskerautomaat plaatsen? DGA Vending helpt u door uw automaat op maat in te stellen en hygiënisch af te leveren. Bekijk de PDF voor voordelen en prijzen van de mondmaskerautomaat.

Mondkapjes automaat

Contact met anderen wordt zoveel mogelijk afgewezen, hierdoor is een automaat de ideale manier om mondkapjes aan te bieden. Er is geen verkoper of iemand die deze uitdeelt nodig, ook liggen de mondkapjes niet in het openbaar. Op deze manier houdt u zoveel mogelijk rekening met uw gezondheid en dat van de mensen die een mondkapje nodig hebben. Neem contact met ons op, zodat wij zo snel mogelijk de plaatsing van een mondkapjes automaat kunnen realiseren.

Mondkapjes automaat

Locaties

Een automaat met mondkapjes wordt sterk aangeraden om te plaatsen in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en dierenklinieken. Ook op andere plekken waar gezamenlijke hygiëne van groot belang is kan men een mondkapjes automaat goed gebruiken. Denkt u hierbij aan winkelcentra, bouwmarkten of andere grote openbare plekken.

Contactloos betaalsysteem

Er zijn verschillende manieren om te betalen bij de automaat. De automaat wordt geleverd met een muntenwisselaar, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een speciale munt gebruiken, die men alleen in uw instelling kan bemachtigen. Op deze manier kan men dit aanbod van mondkapjes niet misbruiken. Daarnaast kan een biljettenlezer of een pinautomaat geplaatst worden.

Om alles rondom het mondkapjes automaat zo hygiënisch mogelijk te houden, is er een mogelijkheid om een contactloos betaalsysteem erbij te installeren. Contact met de automaat wordt dan zo veel mogelijk vermeden, waardoor de verspreiding van Covid-19 zoveel mogelijk wordt ingeperkt.

Mondkapjes automaat

Contact

DGA Vending heeft al jaren ervaring met het plaatsen van maatwerk automaten. Ook tijdens Covid-19 staan wij voor u klaar. Ook voor andere producten kunnen wij u helpen met het gebruiksvriendelijk maken van uw automaat, zodat u toch uw producten kunt verkopen, terwijl u contact vermijdt. Wilt u meer weten over onze contactloze mogelijkheden? Neemt u dan contact op met DGA Vending. Wij helpen u graag door deze moeilijke tijd heen. Wij zijn te bereiken via de e-mail, telefoon en het contactformulier.