Revisie monteur verkoopautomaten

Als revisie monteur zul je werken binnen een klein team en je bezighouden met de algehele revisie van de verkoopautomaten. Je bent betrokken bij het gehele proces vanaf binnenkomst van de automaat tot het moment dat de automaat de werkplaats verlaat. Je zorgt er voor dat eventuele storingen in de automaat verholpen worden en de automaat volledig naar wens van de klant ingesteld wordt. Denk hierbij aan het installeren van het juiste betaalsysteem en het juist configureren van de verkoopvakken. Als revisie monteur zul je je niet uitsluitend bezig houden met het technisch reviseren van de automaat, het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom ben je er als revisie monteur tevens verantwoordelijk voor dat de gebruikte automaten optisch weer als nieuw worden. Ten slotte denk je mee over verbeteringen in de werkplaats, zodat er veiliger en efficiënter gewerkt kan worden.

Wie zoeken wij?

Een revisie monteur verkoopautomaten

  • Met een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting mechatronica / elektronica / elektrotechniek.
  • Die een scherp oog heeft voor detail en kwaliteit en daarbij altijd rekening houdt met het gewenste werktempo.
  • Met bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een functie.
  • Die klantvriendelijk, communicatief sterk en uitstekend in staat is om zelfstandig te werken. Beheersing van de Duitse taal is een pré.
  • Die bij voorkeur woonachtig is in de regio Nijmegen.

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden je een fantastische en afwisselende baan als revisie monteur bij een zeer jong en snelgroeiend bedrijf.
  • Goede doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. We hebben in korte termijn veel (groei)stappen gezet. Het is hierbij van groot belang dat het personeel meegroeit.
  • In eerste instantie krijg je een tijdelijk dienstverband en na gebleken geschiktheid gaat dit over in een vast dienstverband.
  • Marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring).

 

Over ons

DGA Vending is een snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in het reviseren van gebruikte verkoopautomaten (snoepautomaten, drankautomaten en versautomaten). In onze werkplaats in Wijchen werken we momenteel met circa 7 man. Hier worden gebruikte automaten gereviseerd en volledig gebruiksklaar gemaakt voor de verkoop. De automaten worden voorzien van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld een contactloos betaalsysteem, valdetectie en energiezuinige verlichting, waarna ze er weer jaren tegenaan kunnen!

Contact opnemen

Team | DGA Vending