Wat is een tweedehands snoepautomaat?

Een snoepautomaat is al jarenlang populair. Ze zorgen ervoor dat een snel tussendoortje makkelijk te pakken is en ze zijn op de meeste openbare locaties aanwezig. Een tweedehands automaat betekent dat het eerst van een ander bedrijf was. Vervolgens kwam het automaat bij ons terecht en knapten wij hem helemaal op. Nu is hij voor de volgende! Misschien wel voor u?

Investeren in een tweedehands snoepautomaat

Moet u ook een tweedehands snoepautomaat aanschaffen? Natuurlijk! Hoewel het niet gezond is, is iedereen gek op een snoepje. Dit betekent dat u binnen uw bedrijf, appartementencomplex, instelling, (sport)school, sportvereniging of andere locatie best wat snacks kunt aanbieden. Een winkeltje gaat net wat te ver, maar in dat geval is een tweedehands snoepautomaat de perfecte oplossing. Het scheelt u personeelskosten, huur en verschillende kosten. U hoeft er verder niet naar om te kijken: alleen maar snacks aanvullen en het geld eruit halen.
Bekijk aanbod

Betaalmanieren

Elk tweedehands snoepautomaat maken wij op maat. Dit betekent dat u hem kunt afstellen naar uw wensen. Er zit standaard een muntherkenner en geldwisselaar in een snoepautomaat, maar tegenwoordig wordt er vooral met briefgeld of (contactloos) pin betaald. Deze opties bouwen wij ook graag voor u in, zodat de digitale generatie niet voor een verrassing komt te staan als ze een zak chips willen.

Overig aanbod DGA Vending

Bent u op zoek naar een automaat voor de verkoop van een specifiek product? Naast de tweedehands snoepautomaat heeft DGA Vending ook groente- en fruitautomatenversautomatenfrisdrankautomaten en automaten op maat. Het is voor DGA Vending mogelijk om voor vrijwel ieder product een vendingautomaat te leveren. Wij maken hem helemaal op maat voor uw product, dus bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Garantie

Bestelt u een tweedehands snoepautomaat bij DGA Vending? Ieder vending automaat wordt standaard geleverd met drie maanden garantie. Uiteraard staat een van onze monteurs ook voor u klaar als er zich na die tijd nog een defect voordoet. U hoeft geen verstand van automaten of techniek te hebben bij aanschaf van een vending machine. Voordat we de vending machine leveren, maken we de productvakken op maat en stellen we alles juist in. U hoeft enkel regelmatig de voorraad in de vending machine aan te vullen. Dankzij een automaat bespaart u winkelpersoneel die anders in uw boerderijwinkel, bedrijfskantine of andere ruimte had gestaan. De inkoop van uw automaat verdient u op deze manier dus snel terug. Wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met DGA Vending en vraag een prijsopgaaf aan. We horen graag van u!

Contact

Bent u enthousiast geworden over een tweedehands snoepautomaat/combi-automaat en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel naar 024 890 13 50. U kunt ons ook via de e-mail bereiken: info@dga-vending.com.
Contact opnemen