Vendo G Plus HS8 Master

Ons meest ideale automaat is de Vendo G Plus HS8 master, geschikt voor elke situatie! De automaat is ons jongste automaat binnen de combiautomaten. Voor alle producten inzetbaar, met uitzondering van extreem delicate producten, denk hierbij aan eieren. Verder is hij geschikt voor de verkoop van alle standaard inhoud. Denk hierbij aan blikjes en flesjes, verse producten en snacks. Uiteraard kunnen er ook bijzondere voorwerpen in worden geplaatst. De automaat kan vrijwel overal geplaatst worden, ook een groot voordeel.

Bekijk aanbod

Vendo-G-Snack-HS8-Over-Ons

Opties en toebehoren

Aangezien het een nieuw automaat is, beschikt hij dus ook over de laatste technische snufjes. Verder zijn er verschillende opties als het gaat om betaalsystemen. DGA Vending levert er standaard een muntsysteem bij, maar aangezien het aantal (contactloos) pinbetalingen flink stijgt, voegen wij deze optie graag toe. Ook een biljettenlezer behoort tot de toebehoren. De Vendo G Plus HS8 master weegt, zonder inhoud, bijna 300 kilo. Een set wieltjes is dus zeker een aanrader voor dit ideale automaat.

Refurbished automaten

DGA Vending koopt Vendo G Plus HS8 master-automaat in en knapt hem helemaal op. Voordat wij hem bij de klant afleveren, zorgen we ervoor dat alle onderdelen (als) nieuw zijn. Wij gaan voor het beste werk en passen de refurbished automaat aan naar uw wensen. Al helemaal met deze Vendo, waar de opties oneindig zijn. Niet alleen inhoudelijk, maar ook qua uiterlijk, zoals bij dit automaat voor Yves Saint Laurent is gebeurd.

Contact

Heeft u interesse in de Vendo G Plus HS8 master of wilt u nog meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! DGA Vending heeft veel ervaring met het op maat maken van refurbished vendingautomaten. Wij helpen u graag. Bel naar 024 890 13 50 of stuur een mail naar info@dga-vending.com.

Contact opnemen