De Aardbeienautomaten op Karls Erlebnisdorf

Dat onze harten sneller gaan kloppen van automaten dat zal bekend zijn, maar ook onze hartjes maken nog een sprongetje bij het zien van hele bijzondere automaten. Zo hebben we van Karls Erlebnisdorf een super gave opdracht mogen uitvoeren, namelijk het wrappen van maar liefst 10 aardbeienautomaten. Deze boerderijautomaten zijn te zien in de parken van Karls en er zijn meerdere aardbeienautomaten geplaatst bij Karls Erlebnisdörfer!

Hieronder lees je over: 

De geschiedenis van Karls Erlebnisdorf

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar alles draait om aardbeien in Karls Erlebnisdorf. De geschiedenis gaat 100 jaar terug naar 1921, wanneer Karl Dahl de grootvader van de huidige eigenaar Robert Dahl begon met het verkopen van de producten vanzijn boerderij in Rostock op de plaatselijke weekmarkt. Pas toen de familie Dahl naar Warnsdorf verhuisde ging het boerenbedrijf echt specialiseren in aardbeien en werd toen leverancier aan Schwartauer Werke (Een Duits fruitwerkingsbedrijf). In 1993 opende huidig eigenaar Robert Dahl nog een aardbeienboerderij gelegen in Rövershagen-Purkshof. Doordat het bedrijf aan de B105 lag en dit de route is naar de Oostzee in Duitsland kwam er al snel veel toerisme naar Karls Erdbeerhof. Het bedrijf ging zich steeds meer uitbreiden naar koffie, gebak en streekproducten en werd op deze manier de boerderijwinkel van Duitsland.

Karls Erdbeerhof Warnsdorf, Warnemunde en nog veel meer

Het bedrijf werd omgetoverd tot Karls Erlebenis-Dorf, de naam is een ode aan de stichter Karl Dahl. Sindsdien is het bedrijf gaan uitbreiden naar meerdere vestigingen rondom Duitsland, namelijk: Zirkow, Ratekau-Warnsdorf, Wustermark-Elstal, Koserow en Rövershagen-Purkshof, Karls Erlebnisdorf en een hotel genaamd: hotel Alles Paletti. Karls Erdbeerhof maakt gebruik van producten die op de boerderij gemaakt zijn en dit maakt het bedrijf ook zo bijzonder. DGA Vending is trots dat de vending machines bij Karls Erlebenis-Dorf plaats mogen nemen. Karls is een attractiepark volledig gericht op de aardbei. De parken bieden vele activiteiten met bijna allemaal een aardbei-uitstraling, maar er is nog veel meer te zien. Zo is er ook een groot aquarium, een kinderboerderij, diverse speeltuinen en zijn er shows. Je kunt zelfs overnachten bij Karls in verschillende bungalows of in het ijshotel. DGA Vending is in zowel Nederland, België en Duitsland aanwezig en is blij dat het een bijdrage heeft kunnen leveren aan de experience die Karls biedt aan de klant.

karls erlebnisdorf verkaufsautomaten

De automaten van Karls Erlebenishof

De geplaatste automaten bij Karls zijn DGA’s beste keuze op het gebied van groente en fruitautomaten. De Crane Shopper 2 is speciaal gemaakt voor de verkoop van dagverse producten. Dit kunnen zowel zuivelproducten als groenten zijn. Doordat de Crane Shopper 2 een hoge uitgifte vak heeft is het gemakkelijk te gebruiken voor de verkoop van bakjes aardbeien en andere groenten en fruit combinaties. Ook vele bakkers gebruiken de Crane Shopper 2 als hun automaat voor de verkoop van vers brood en gebak. In het geval van Karls is elke machine uitgerust met een contactloos betaalsysteem. De Crane Shopper 2 is ook voorzien van een temperatuurbeveiliging zo kan uw bedrijf de consument altijd de verste producten bieden. Ook zijn er nog meerdere opties te kiezen bij de automaten van DGA Vending zoals bijvoorbeeld het wrappen van de machine in de stijl van uw bedrijf.

Meer dan tien automaten in de verschillende 'Erlebnis-Dörfer'

Het is dus geen verrassing dat Karls nu heeft gekozen om aardbeienautomaten te plaatsen in de verschillende ‘Erlebnis-Dörfer’. Middels de aardbeienautomaten kunnen op eenvoudige wijze nog meer aardbei-verkooppunten gegenereerd worden zonder daarvoor veel kostbare tijd kwijt te zijn. Karls Erlebnisdorf wilde het kopen van aardbeien, zoals de naam al zegt, wel een beleving van maken. Daarom werd ons gevraagd of DGA Vending de automaten ook kon voorzien van een volledige Karls-uitstraling. Door deze volledige wrap fungeren de automaten als een magneet voor iedereen die aardbeien wil kopen.

aardbeien

Automaten mét telemetrie

De automaten zijn tevens voorzien van het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Door de telemetrie kan Karls op ieder moment van de dag in real-time zien wat de voorraad in de automaten is, wat de omzet is en welke automaten bijgevuld dienen te worden. Bij het contactloos betaalsysteem kan eenvoudig met bankpas of mobiele telefoon betaald worden.

Geïnteresseerd in een automaat of advies nodig? 

Neem dan contact met ons op. We geven je graag advies over welke automaat het beste bij jouw verkoopwens past. Wil je liever de automaten zelf bekijken? Dit kan bij ons in onze Experience Center! 

Maak een afspraak  
showroom

Anderen bekeken ook

Bel mij terug