DGA Vending X Van der Valk Hotels

Een ideale automaat voor hotelgasten, waarbij zij 24/7 voorzien zijn van een snack of drankje én die binnen het interieur van het Van der Valk
Exclusief hotel zou passen. Dit was onze opdracht voor Van der Valk Nootdorp. Hier lees je alles over onze werkwijze en deze samenwerking. 

 

Onderwerpen in dit artikel:

Onze werkwijze

Zien, proberen, kiezen

Lijkt het je prettig om eerst zelf te zien of wat je aanschaft wel écht past bij de verkoopbehoeften? En lijkt het je een prettig idee om daarbij een gedegen uitleg over de mogelijke keuzes te krijgen? Dan hebben we goed nieuws, want wij maken dit namelijk mogelijk in ons Experience Center. Hier demonstreren we alle automaten die bij jouw verkoopwens passen, zodat we samen tot de ideale keuze kunnen komen. Op deze manier ontvang je vanaf het begin een automaat op maat.

Configuratie & extra mogelijkheden

Samenwerking en transparantie in het voortraject zijn van levensbelang voor een automaat die goed verkoopt. Daarom zorgen wij ervoor dat de automaat volledig kosteloos wordt geconfigureerd naar de wensen van de klant. Dit betekent dat de automaat zo wordt ingesteld en ingedeeld dat het verkopen van de gewenste producten zo vloeiend mogelijk verloopt. Naast de samenwerking bij de configuratie bieden we ook extra opties aan. Een daarvan is het wrappen van de automaat.

monteur vd valk automaat

Wrapping

Een passende wrapping kan de klantervaring van mensen die iets bij de automaat aanschaffen aanzienlijk verbeteren en indirect ook de omzet vergroten. De automaat trekt namelijk extra veel aandacht. In het geval van Van der Valk is gekozen voor een wrapping met een subtiel ontwerp, dat perfect aansluit bij de look and feel van Van der Valk Exclusief zelf. Dit wrappen wordt uitgevoerd door onze vaste partner voor wrappings.

vd valk wrapping
vd valk transport automaat

Levering op locatie

Is de automaat dan volledig geconfigureerd en getest door onze technische specialisten? Pas nadat de automaat grondig is getest, kan deze worden geleverd. De levering van onze automaten wordt verzorgd door onze vertrouwde transportpartners in heel Europa. Naast de optie om de automaat op locatie te laten leveren, bieden wij ook de mogelijkheid om de automaat/automaten kosteloos bij ons op locatie op te halen. Van der Valk heeft gekozen voor een leveringsmethode, zoals te zien is in de video.

De automaat van Van der Valk

Veel van de bovengenoemde aspecten komen overeen met de video die voor onze samenwerking met Van der Valk Nootdorp is gemaakt. Zij hebben hebben gekozen voor een indoor spiraalautomaat met een productlift, namelijk de Vendo G Snack 10 Black Edition. Deze automaat heeft een capaciteit, een strak design enis flexibel qua productaanbod vanwege de mogelijkheid om spiralen te verwisselen. 

van der valk automaat

Wil je ook een automaat zoals Van der Valk?