Gratis gezonde automaat

Met een gratis gezonde automaat heb je altijd de beschikking over een tussendoortje tijdens het werk of in de pauze op school. Zo kan je de dag pas echt goed doorkomen. Onze vending automaten zorgen ervoor dat er altijd gekoelde dranken en lekkere snacks op de werkvloer of op school aanwezig zijn. Want wat is er nu lekkerder dan een snack of drankje die ook nog eens verantwoord zijn op het gebied van gezondheid?

 

Onderwerpen in dit artikel:

Waarom een gezonde automaat

Gezond snacken is een grote trend aan het worden. DGA Vending gaat hierin mee door ook gezonde automaten op het werk en op school te leveren. De gezonde automaat kan worden geleverd in de bedrijfskantine en op scholen en universiteiten. Wij hebben een ruim aanbod aan verantwoorde snacks zoals proteïne repen, biologische crackers en nootjes. Daarnaast hebben wij vitaminen drankjes, proteïne drankjes en zero sugar frisdranken in ons assortiment. De producten in de automaten van DGA Vending kunnen zelf samen worden gesteld naar aanleiding van de wensen en behoeften van de klant.

Gezonde automaat op werk

De gezonde automaat op werk is er voor de medewerkers die de ongezonde snack willen inruilen voor een verantwoord tussendoortje. DGA Vending heeft een ruim aanbod aan gezonde snacks en dranken. Daarnaast is het mogelijk om de oude vertrouwde snacks te combineren met een aantal gezondere opties. Frisdranken worden ook in allerlei gezonde varianten aangeboden. Wij kunnen ook een gezonde frisdrankautomaat op het werk plaatsen.

Gezonde automaat op school

Op scholen is verantwoordelijk snacken en drinken steeds belangrijker aan het worden. Wij bieden daarom de ideale tussendoortjes voor op scholen aan. Met een gezonde automaat op school kunnen de leerlingen toch genieten van een verantwoorde snack of drankje. De gezonde automaat op school kan helemaal naar de wens van onze klanten worden ingedeeld, zo past de automaat binnen iedere onderneming.

Betekent dit nu dat DGA Vending volledig overstapt op gezonde automaten?

De full vending service wil graag voor iedereen mogelijkheden bieden, de reguliere snacks en dranken blijven daarom ook zeker in het assortiment. Wel streven wij ernaar om voor iedere variant een gezond alternatief aan te bieden. Zo kunnen wij voor al onze klanten een passend assortiment leveren en met die maatservice houden wij onze klantrelaties tevreden.

Welke producten zitten er in een gezonde automaat?

De gezonde automaat bevat een ruim assortiment aan verantwoorde snacks en dranken, waaronder producten met een lange houdbaarheidsdatum. De automaten bevatten onder andere verschillende biologische en glutenvrije producten van Leev. Daarnaast zitten er ook verschillende eiwitrijke producten van XXL Nutrition in het assortiment voor de sporters onder ons. Door deze samenwerkingen is er voor alle producten een gezonde variant beschikbaar in ons assortiment.

Ik wil een gezonde automaat op werk of op school. Wat nu?

Op alle full vending service pagina’s kan een offerte worden aangevraagd voor een automaat op locatie. Wij plaatsen de automaat gratis op jullie locatie en zorgen voor de bijvulling van de automaat. Jullie wensen en behoeften kunnen hierin worden aangegeven. Onze adviseurs zullen daarna contact opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Vaak bieden wij combi-automaten aan met zowel frisdranken als snacks. In overleg maken wij een complete automaat naar de wensen van onze klant die wij vervolgens binnen 5 werkdagen op locatie kunnen leveren.