Brabantse gezelligheid bij Lekkernij Geschenken

Ze heeft er lang om moeten vragen bij haar vader, maar sinds september 2020 heeft het Daniek van der Burgt het dan toch voor elkaar gekregen en heeft ze naast een kapsalon ook haar eigen boerderijautomaten in een apart daarvoor gebouwd huisje bij haar ouders thuis.

Dat Daniek niet stil kan zitten blijkt uit haar enthousiasme over alles wat ze doet. Aan de ene kant heeft ze haar eigen kapsalon, volgt ze een opleiding tot BHV instructeur, is ze druk met Lekkernij Geschenken en heeft ze de boerderijautomaten. Voor al haar bezigheden blijkt ze een ongekende passie te hebben. Op de vraag waarom ze zoveel verschillende dingen doet, geeft ze eerlijk toe dat altijd hetzelfde werk niks voor haar is. Ook de vrijheid die ze geniet als ondernemer is een belangrijk speerpunt, waardoor ze precies kan doet wat zij leuk vindt. De automaten vormen een mooie toevoeging op haar bezigheden. Zo kunnen haar Lekkernij Geschenken en de uien en aardappels die van eigen land komen 24/7 aangeschaft worden.

Lokaal kopen, een bewuste keuze

De automaten worden echter niet alleen gevuld met ‘eigen’ producten, maar wekelijks worden er lokaal ook andere verse producten ingekocht. Zo wordt een divers assortiment uit eigen streek aangeboden. Het kopen van lokale producten heeft zeker sinds de pandemie een vlucht genomen, zoals ook te lezen in de vorige blog.
Kopen rechtstreeks bij de boer werd tijdens de lockdown bijna gezien als een uitje, maar langzaam wordt de consument zich tevens steeds bewuster van het milieu en zijn ecologische voetafdruk. Een goede ontwikkeling als je het ons vraagt, want ook DGA Vending draagt bij aan een beter milieu door onze refurbished automaten.

Het assortiment in de automaat

Het assortiment in de automaten wisselt enigszins deels door de seizoenen met seizoenproducten zoals aardbeien en asperges, maar ook de weersomstandigheden en haar eigen ondernemersgeest spelen een grote rol. Op het moment van bezoek bestond het assortiment in de Crane Shopper 2 uit onder andere de volgende producten: aardbeien, pannenkoekenmeel, snoepgoed, yoghurt, kaas, champignons en mango’s. De andere automaat een Roesler boerderijautomaat, was voorzien van asperges, uien, aardappelen, diverse soorten kool, peren, appels, meloen, eieren en natuurlijk haar eigen specialiteit de Lekkernij Geschenken.

Wrappen van de boerderijautomaat voor extra herkenbaarheid

Standaard plaatsen we een nieuwe sticker op het onderbord van een boerderijautomaat, maar we kunnen bij DGA Vending verder gaan voor het herkenbaar maken van jouw verkoopautomaat. De voorzijde van de Crane Shopper2 is namelijk deels gewrapt met de Brabantse vlag om de automaat uit te voeren in de huisstijl van Lekkernij Geschenken. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij bestaande klanten en hierdoor wordt extra de aandacht van potentiële klanten getrokken.

Lekkernij Geschenken is actief op social media en plaatst bijna dagelijks nieuwe berichten. Een goede manier om de automaten en het assortiment extra onder de aandacht te brengen bij potentiële en vaste klanten.

Hebben we ook je interesse gewekt voor een automaat, bel of mail ons dan gerust, stuur een bericht in de chat op onze website of laat hieronder je gegevens achter.

Anderen bekeken ook