Mon Cherry, de kersenautomaat

De kersenbloesem geeft als het ware de start van de lente aan, want deze kleine witte bloemetjes zijn al vroeg in het jaar te zien. Na lange donkere dagen is deze bloesem altijd prachtig om te zien, want het betekent dat het mooie weer begint. Daarna duurt het nog een aantal maanden, voordat de vrucht gaat groeien en rijpt, want het kersenseizoen in West-Europa loopt van juni tot augustus. In dit korte seizoen is de kers een zeer gewilde vrucht, wat te zien is aan de grote hoeveelheid kraampjes langs de kant van de weg in de Betuwe. 

Gekoelde automaat

Waar de aardbeienautomaat en eierautomaat al jaren bekend zijn onder het grote publiek is de kersenautomaat minder bekend. Juist de beperkte houdbaarheid van de kers buiten de koeling maakt de kersenautomaat interessant, want de kers is buiten de koeling ongeveer twee dagen houdbaar en gekoeld al snel vijf dagen. Nu weet je direct waar de term ‘kersvers’ vandaan komt. Door het gekoeld bewaren van de kersen verleng je weliswaar de houdbaarheid van deze donkerrode vruchten, maar bewaar de kers niet te lang in de koelkast, want dat komt de smaak niet ten goede.

Voordelen van de kersenautomaat

Niet alleen de koeling is interessant aan de kersenautomaat, maar er zijn meer voordelen te benoemen. Zo hoeft er niet de hele dag iemand in een kraampje te zitten om de kersverse kersen te verkopen, maar doet de automaat het meeste werk. Ook wanneer normaal de kraam gesloten is, zoals in de vroege ochtend of later in de avond, blijft de automaat aan het werk. Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 verse kersen te verkopen. In een automaat passen al snel 45 tot 60 bakjes kersen. Dit is niet genoeg om de dag door te komen, maar middels de webapp op je telefoon of computer kun je eenvoudig de voorraad op afstand bijhouden. Deze app wordt geleverd bij het contactloos betaalsysteem (inclusief telemetrie), waardoor de consument niet alleen met muntgeld hoeft te betalen, maar ook met de betaalpas of mobiele telefoon (d.m.v. Apple Pay of Android Pay) de ronde rode vruchten kan kopen.
Betaalt de consument wel met muntgeld, dan hoeft dit niet gepast te zijn, want onze muntwisselaar, die gratis is bij iedere refurbished verkoopautomaat, geeft ook wisselgeld terug. Zo kun jij alle klanten op eenvoudige wijze bedienen, zonder dat het jou veel tijd kost!

Heb je ook interesse in een kersenautomaat? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij reageren binnen één werkdag op jouw aanvraag.