Wrapped vending machine

Tegenwoordig kan bijna alles gewrapt worden, auto’s die voorzien zijn van een nieuwe kleur zijn bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken en iedere bedrijfsbus of vrachtwagen is (deels) gewrapt of op zijn minst voorzien van de juiste reclame. Door de WOW-factor te creëren voor potentiële klanten zorg je voor een hogere attentiewaarde en meer verkopen uit jouw automaat.

Wrapping: onbekend maar niet onbemind

Bij vending machines is de mogelijkheid van het wrappen nog niet algemeen bekend, maar DGA Vending krijgt steeds vaker de vraag of we de automaat kunnen voorzien van een volledige wrap. En om maar direct met de deur in huis te vallen… Natuurlijk is dit mogelijk! We maken van jouw vending machine een echte eyecatcher en zorgen dat deze inclusief prachtig design bij jou op locatie wordt afgeleverd.

Zoals je van DGA Vending mag verwachten leveren we de automaat plug ’n play af, zodat je alleen nog de automaat hoeft te vullen en de stekker in het stopcontact hoeft te steken, waarna de verkoop kan beginnen.

Voordelen van het wrappen van een verkoopautomaat:

  • De automaat heeft een grotere aantrekkingskracht voor de consument.
  • Het juiste design zorgt voor een boost van de verkopen uit de automaat
  • Met de juiste huisstijl zien klanten direct van wie de automaat is (en welke producten deze bevat).
  • De grote oppervlakte van de zijkanten van de automaat biedt een mooie kans om jouw boodschap over te brengen aan de klant.
  • Bij een refurbished automaat worden eventuele kleine beschadigingen verbloemd door de wrap
  • Na het verwijderen van de wrap blijft een nieuwe automaat over (bij een nieuw geleverde verkoopautomaat).     
  • Het wrappen is bij zowel refurbished- als nieuwe vending machines mogelijk en bij zowel combiautomaten als boerderijautomaten!         

Van de meeste automaten hebben we werktekeningen die we kunnen aanleveren, waardoor je zelf een prachtig design kunt maken voor jouw vending machine.

Ben je geïnteresseerd in een (deels) gewrapte automaat? Neem dan zeker contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Litchy Vending Machine
myjewellery vending machine
Hockeyautomaat

hockeyautomaat

Karls Erlebnisdorf Verkaufsautomat

Karls Erlebnisdorf Verkaufsautomat

Gerelateerde vending machines