Refurbished aspergeautomaten

Wil je jouw asperges in een asperge automaat verkopen maar de aanschafprijs beperken? Dan is een refurbished boerderijautomaat ideaal. Doordat deze reeds gebruikte automaten volledig getest worden door onze technisch specialisten, is deze kwalitatief hoogstaand maar is de prijs (in sommige gevallen) drie keer lager dan een nieuwe variant. Een van de refurbished top-automaten voor op boerderijen is onze Crane Shopper 2 automaat. Doordat de automaat dus volledig is getest en aangepast waar dit nodig was, spreken we dus ook niet van een tweedehands automaat, maar een refurbished automaat. Wil je meer lezen over het verschil tussen refurbished en tweedehands? Lees dan onze uitgebreide uitleg hier

Nieuwe aspergeautomaten

Heb je behoefte aan absolute zekerheid en wil je graag het nieuwste soort asperge automaat? Dan zijn de nieuwe aspergeautomaten de beste keuze. De aanschafwaarde ligt aanzienlijk hoger, maar dit gaat ook gepaard met uitgebreidere garantie (twee jaar in plaats van drie maanden). Deze nieuwe boerderijautomaten beschikken ook over de meest recente techniek en gaan logischerwijs doorgaans langer mee dan de refurbished varianten. 

Terugverdientijd van een asperge automaat 

Hoe snel duurt het voordat ik winst ga maken met mijn vending machine? Is een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen voordat de automaat aangeschaft wordt. De terugverdientijd van een asperge automaat hangt af van meer factoren dan de asperges alleen. Zo kan het uiterlijk van de automaat, de locatie en keuze voor een refurbished variant of een nieuwe variant de terugverdientijd beïnvloeden. Hier lees je meer over de terugverdientijd van vending machines. Voordat je een asperge automaat aanschaft is het natuurlijk ook goed om een goed plan te hebben. Zodat je gericht kunt kiezen welke automaat ideaal is voor jou. We helpen je hier graag mee via dit artikel

Wil je de asperge automaat extra laten opvallen? Laat hem wrappen!

Voor een meerprijs is het mogelijk om de boerderijautomaat van een volledige wrapping te voorzien. Zo kun je de automaat compleet in je eigen huisstijl laten opvallen, waardoor het niet enkel een verkoopautomaat meer is, maar ook een promotie-item.

Asperge automaat aanschaffen bij DGA Vending = gratis reclamebord

Bij de aanschaf van een asperge automaat bij DGA Vending krijg je geheel kosteloos een op maat gemaakt reclamebord, dat op de voorzijde van de automaat geplaatst kan worden. Hier kan een logo, een boodschap aan de klanten of een algemene afbeelding op plaatsen. Dit ontwerp wordt in in samenwerking met jou gemaakt en we zullen dit bord ook op de automaat bevestigen. Zo maak je van de automaat naast een verkoopkanon, ook een promotiemiddel!

Kom de asperge automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je asperge automaat graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dank op de onderstaande knop. 

Maak een afspraak  

aspergeautomaten kopen