Automaat met ID scanner

Regelmatig plaatsen we automaten met een ID scanner, zodat producten met een leeftijdsgrens worden verkocht aan de juiste doelgroep. De ID scanner hoeft dus niet voor de hele automaat gebruikt te worden, maar kan ook voor bepaalde selecties ingezet worden. Zo kun je een automaat vullen met zowel alcoholische dranken, als non-alcoholische dranken. Enkel bij aanschaf van alcoholische dranken dient de identiteit gecontroleerd te worden, wat gebeurt door de identiteitskaart door de ID scanner te halen.

Hotelautomaat

Zo kun je in een hotel eenvoudig een automaat plaatsen, waar verschillende producten verkocht worden. Zo ben je er zeker van dat minderjarigen geen producten kunnen aanschaffen die voor volwassenen bedoeld zijn, waaronder tabak en alcohol. Kiest een minderjarige een product bedoeld voor meerderjarigen, dan zal de ID scanner zijn identiteitskaart niet accepteren en kan het product simpelweg niet aangeschaft worden.

Alcohol verkopen in een automaat in België

Dankzij een ID-scanner is het mogelijk om in België alcohol te verkopen middels een vending machine. Lees hier meer over in onze FAQ

Shisha automaat

Nog een type automaat waarbij je niet wil dat minderjarigen producten kunnen aanschaffen is de shisha-automaat. Deze automaat, gevuld met producten als tabak, kooltjes, smaken en mondstukken voor het roken van waterpijp, wordt met enige regelmaat in Duitsland geleverd. Wij zorgen er dus ook voor dat de ID scanner internationale identiteitskaarten accepteert.

Ook een automaat met ID scanner?

Heb je andere producten die je in een automaat wil plaatsen en wil je daar een ID scanner op hebben? Geen probleem, we geven je graag advies over de mogelijkheden om tot de juiste keuze te komen. Vul hieronder het contactformulier in en we bellen je binnen één werkdag terug of neem zelf contact met ons op.

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com