Automaten op maat

Ben je op zoek naar een automaat voor de verkoop van een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben veel ervaring met het op maat maken van vending machines. Zo kunnen we voor vrijwel ieder product een automaat op maat leveren.

Een aantal niet-alledaagse voorbeelden zijn:

  • Hockeyautomaat met ballen, bitjes en bescherming;
  • Wasstraat-automaat met waspassen, doekjes en cockpitspray;
  • Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) automaat met mondmaskers, veiligheidsbrillen, en desinfectiegel;
  • Zonnebankautomaat met zonnebankcrèmes, zelfbruiners en aftersun;
  • Wijnautomaat voor verschillende soorten wijnflessen;
  • Telefoon-automaat met telefoons, laders, kabels, earphones, speakers en beltegoed;
  • Koffiebonenautomaat met verschillende zakken koffiebonen;
  • Tennisautomaat met tennisballen, tennisgrips, en dempers;
  • Shisha-automaat met tabak, kooltjes, smaken en mondstukken.

Twijfel je of jouw producten in de automaat passen? Neem dan contact op met onze professionals om de mogelijkheden te bespreken. 

Gekoeld of ongekoeld

Standaard zijn al onze automaten gekoeld, maar de koeling is eenvoudig uit te schakelen of uit te bouwen voor non-food producten. Daarnaast hebben verschillende automaten de mogelijkheid om in twee zones te koelen, waardoor je bijvoorbeeld kunt kiezen om op de onderste etages gekoelde producten te plaatsen en op de hogere etages te kiezen voor ongekoelde (non-food) producten. Ook de koeling van de automaat stellen onze monteurs graag voor je in.

Aanbod automaten

Wij verzorgen dagelijks de indeling voor boerderijautomaten, versautomaten, snackautomaten, frisdrankautomaten en combiautomaten, allemaal met andere producten. Standaard hebben we diverse modellen op voorraad, waardoor we snel kunnen schakelen.

Full Vending Service

Voor vele bedrijven en/of instellingen bieden we ook de Full Vending Service (FVS) mogelijkheid. Bij onze Full Vending Service plaatsen we geheel kosteloos een automaat bij jou op locatie en vullen deze bij. Hierbij garanderen we dat je geen enkel omkijken hebt naar de automaat. Bij de Full Vending Service zijn alle kosten, de plaatsing, het onderhoud, de risico’s en het bijvullen van de automaat inbegrepen. Wil je graag meer informatie over onze Full Vending Service, kijk dan op deze pagina.

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com