Direct Leverbaar

Refurbished Indoor Automaten voor Amerikaans snoep

Nieuwe Indoor Automaten voor Amerikaans snoep

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten voor Amerikaans snoep

Wat zijn voordelen van het verkopen van Amerikaans Snoep in vending machines?

Het voordeel van een Automaten voor Amerikaans snoep​ is veelzijdigheid en het biedt voordelen voor zowel klanten als exploitanten. Een divers productaanbod is mogelijk, het verkopen gaat gemakkelijk en het kan zelfs de arbeidsveiligheid bij bedrijven verhogen. 

Divers productaanbod dankzij de automaten voor Amerikaans snoep

Met een breed assortiment aan smaken biedt Amerikaans snoep constante vernieuwing voor consumenten die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen. Dit kunnen van erg hete of zoute chips (Salt chip challenge), tot aan de populaire Taki's chips, tot aan heel zure snoepjes gaan. Hoe gekker hoe leuker voor de jongeren. Let wel op: de Hot Chips zijn nu in sommige landen verboden te verkopen. 

Breed publiek voor de vending machine dankzij Amerikaans snoep 

Door de grote diversiteit aan producten, nieuwigheid en exteme karakter, trekken deze snoepjes extra aandacht. Dit kan ervoor zorgen dat je naast dit snoep, ook extra inkomsten genereerd uit producten die je al in de automaat zou verkopen. 

Hoge marges in verkoop dankzij het Amerikaanse snoep in jouw vending machine

Veel Amerikaanse snoepjes hebben een hoge winstmarge, waardoor operators hun rendement kunnen maximaliseren. Dit is anders dan de reguliere frisdrank en snacks die in automaten verkocht worden, waar de marge lager ligt. 

Amerikaanse snoepjes als extra promotie voor de automaat

De opvallende verpakkingen van Amerikaans snoep dienen als passieve marketing, waardoor voorbijgangers worden aangetrokken tot de vending machine. 

Passief inkomen genereren dankzij automaten voor Amerikaans snoep​

Doordat de automaten voor Amerikaans snoep​ de producten zelf verkopen, zorgt dit in principe dus voor passief inkomen voor de vending operator. Doordat de automaat zo nu en dan bijgevuld moet worden is het niet 100% passief inkomen, maar de grootste deel van de tijd doet de automaat zijn werk, zonder hiernaar om te hoeven kijken.

Outdoor Automaten voor Amerikaans snoep​

Wil je 24/7 Amerikaans snoep verkopen door middel van een vending machine? Dan is een outdoor automaat voor Amerikaans snoep​ een perfect alternatief. Waar de indoor varianten vaker in de verkoop belemmerd worden door openingstijden van de locatie waar hij is opgesteld, is dat bij een outdoor automaat niet het geval. Deze automaat zorgt ervoor dat jouw Amerikaanse snoep altijd beschikbaar zijn voor verkoop. Het grote verschil tussen een indoor en outdoor automaat zit hem vooral in het feit dat hij beter bestemd is tegen vandalisme en slechte weersomstandigheden. Daarnaast zijn de outdoor automaten voor Amerikaans snoep​ waterdicht.

Refurbished Automaten voor Amerikaans snoep​

Ben je op zoek naar een vending machine voor het verkopen van Amerikaans snoep​, zoals Taki's, Sour Patch Kids, Nerds of Airheads, maar vind je nieuwe automaten te duur? Dan is een refubished automaat een perfect alternatief. DGA Vending is specialist in het reviseren van gebruikte verkoopautomaten. Dit zorgt ervoor dat de automaten in een zo goed als nieuwstaat gebracht worden, maar dat de prijs toch laag blijft ten opzicht van de nieuwe varianten. Dit kan soms zelfs drie keer voordeliger zijn.

Automaten voor Amerikaans snoep​ in Oostenrijk

Wil je een vending machines opstellen in Wenen, Salzburg of Graz? Dit is bij DGA Vending mogelijk, want wij leveren ook in Oostenrijk. Hier is deze hype ook aan het uitgroeien tot  landelijke trend en worden er veel veding machine in Oostenrijk opgesteld.

Kom de automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dank op de onderstaande button. 

Bel mij terug