Geschikt voor

Refurbished of nieuwe bierautomaat

Onze bierautomaten en drankautomaten zijn zowel nieuw als refurbished verkrijgbaar. Refurbished varianten hebben over het algemeen een lagere aanschafprijs, maar nieuwe bierautomaten hebben weer een langere garantieduur. Het reviseren van gebruikte vending machines is een proces waar DGA Vending in gespecialiseerd is. Wij zijn hiermee gestart om de aanschaf van de, voorheen erg prijzige, verkoopautomaten toegankelijker te maken. 

Bierautomaten door heel Europa

DGA Vending levert bierautomaten door heel Europa. In het geval van Nederland zijn de transportkosten €120,-, in België is dit €250,- en in Duitsland is dit €275,-. De prijzen per land gelden over het gehele land. Het is daarnaast ook mogelijk om de bierautomaat kosteloos op te halen bij ons op locatie. Let wel op: Niet in elk land is een bierautomaat legaal om te plaatsten. Informeer bij je lokale autoriteiten of dit wel mag. In Nederland is dit bijvoorbeeld niet legaal, waar het in Duitsland en België wel legaal is.

Bierautomaat voor speciaalbier

Tegenwoordig kun je als je op zoek bent naar een biertje veel meer dan alleen pils kopen. Speciaalbier is overal te vinden en is ook te verkopen in een bierautomaat. In deze "speciaalbier-automaat" kun je alle soorten bier verkopen. Informeer van tevoren wel over welke bieren het beste in een automaat verkocht kunnen worden. Wil je wijn verkopen? Dit is mogelijk in een van onze wijnautomaten

Besparing door een bierautomaat

Dankzij een vending machine bespaart u op winkelpersoneel, dat anders in uw winkel of bedrijfskantine had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo heb je je eigen non-stop bierwinkel. Het is ook mogelijk om een bierautomaat als onderdeel van een automatenshop te plaatsen. 

Betaalsystemen op een bierautomaat

Bier verkopen via een verkoopautomaat gaat natuurlijk niet zonder een betaalsysteem. Het is mogelijk om betaalsystemen op een verkoopautomaat te plaatsen. De mogelijke betaalautomaten zijn betaalautomaten voor muntgeld, briefgeld en pin.

Een bierautomaat is geen klimaatkast

Een bierautomaat is iets anders dan een klimaatkast. Een klimaatkast dient er enkel voor om producten onder de meest ideale omstandigheden te houden. Daar tegenover staat de verkoopautomaat, die ervoor dient om het bier daadwerkelijk aan klanten te verkopen. 

Kom de bierautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je bierautomaat graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dank op de onderstaande button. 

 

Plan een afspraak  

bierautomaat in experience center