De broodautomaat voor jouw bakkerij

Er gaat niks boven de geur van vers brood. Het voordeel van de broodautomaat is dat de consument op ieder moment van de dag kan genieten van dit verse brood, ook als de bakkerij gesloten is. De broodautomaat heeft meerdere etages, waardoor er eenvoudig verschillende soorten brood in één automaat kunnen en iedere klant zijn favoriete brood kan kiezen. Het bijvullen van dit type boerderijautomaat is een fluitje van een cent zeker met het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag controleren wat de voorraad in de broodautomaat is, of deze bijgevuld moet gaan worden en of nog voldoende voorraad heeft. Ook de omzet per automaat is eenvoudig uit te lezen middels de meegeleverde app.

Verkoop banket én brood in de automaat

Brood hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Gebak en ander banket moet juist wel gekoeld zijn om vers te blijven. Daarom kunnen de broodautomaten van DGA Vending worden uitgerust met of zonder koeling. Er kan zelfs gekozen worden om de koeling op de onderste etages meer te laten koelen dan op de bovenste etages, zodat er zowel brood als banket verkocht kan worden uit één automaat. Is dat geen gouden combinatie? 

Een nieuwe of refurbished broodautomaat

Het is mogelijk om voor een nieuwe automaat of een refurbished automaat te kiezen. Bij het kiezen voor een nieuwe broodautomaat kies je voor wat meer zekerheid maar ook een hogere prijs. Hierbij garanderen wij wel 2 jaar garantie op alle onderdelen in de automaat. In het geval van een refurbished broodautomaat, is de garantietijd een stuk korter, namelijk 3 maanden. Daartegenover staat wel dat de automaat door onze technisch specialisten gecheckt is. Wil je meer weten over de terugverdientijd en hoe je geld verdient met een vending machine? Lees dan onze blog over dit onderwerp.

Branding, voor extra herkenning

De broodautomaat staat soms bij de bakkerij zelf, maar wordt ook vaak geplaatst ver van de bakkerij af. Hierdoor is er niet altijd een link te leggen tussen de automaat en jouw bakkerij. Om klanten toch te laten zien dat het brood van jouw bakkerij afkomstig is, plaatsen we geheel kosteloos een sticker op het onderbord van de automaat. Zo herkent de consument direct dat het jouw broodautomaat is met het heerlijkste brood uit de regio!

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

broodautomaat kopen