De Broodautomaat voor de bakkerij

Er gaat niks boven de smaak en geur van ovenvers brood. Het voordeel van de broodautomaat is dat de consument op ieder moment van de dag kan genieten van dit ovenverse brood, ook als de bakkerij gesloten is. De broodautomaat heeft meerdere etages, waardoor er eenvoudig verschillende soorten brood in één automaat kunnen en iedere consument zijn lekkerste brood kan kiezen. Het bijvullen van dit type boerderijautomaat is een fluitje van een cent zeker met het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag controleren wat de voorraad in de broodautomaat is, of deze bijgevuld moet gaan worden en of nog voldoende voorraad heeft. Ook de omzet per automaat is eenvoudig uit te lezen middels de meegeleverde app.

Verkoop banket én brood in de automaat

Brood hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Gebak en ander banket moet juist wel gekoeld zijn om vers te blijven. Daarom kunnen de broodautomaten van DGA Vending worden uitgerust met of zonder koeling. Er kan zelfs gekozen worden om de koeling op de onderste etages meer te laten koelen en de bovenste etages minder, zodat er zowel brood als banket verkocht kan worden uit één automaat. Is dat geen gouden combinatie? 

Een nieuwe of refurbished broodautomaat

Het is mogelijk om voor een nieuwe automaat of een refurbished automaat te kiezen. Bij het kiezen voor een nieuwe broodautomaat kies je voor wat meer zekerheid en een hogere prijs, je krijgt namelijk 2 jaar garantie en de basisprijs ligt hoger. In het geval van een refurbished broodautomaat, is de garantietijd een stuk korter, namelijk 3 maanden. Daartegenover staat wel dat de automaat door onze technisch specialisten gecheckt is en de basisprijs stukken lager ligt. Hierdoor ligt de terugverdientijd stukken lager. Wil je meer weten over de terugverdientijd en hoe je geld verdient met een vending machine? Lees dan onze blog over dit onderwerp.

Branding, voor extra herkenning

De broodautomaat staat soms bij de bakkerij zelf, maar wordt ook vaak geplaatst ver van de bakkerij af, waardoor er niet direct een koppeling te leggen valt met de bakkerij. Om klanten toch te laten zien dat het brood in van jouw bakkerij afkomstig is, leveren we gratis een sticker mee op het onderbord van de automaat. Zo herkent de consument direct dat het jouw broodautomaat is met het heerlijkste brood uit de regio!

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een broodautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug