Gekoppelde automaten: Twee in één

Gekoppelde automaten zijn eigenlijk twee nieuwe automaten aan elkaar gekoppeld. Eén van de twee is de Hoofdautomaat en de ander is de Koppelautomaat. In de Hoofdautomaat zit alle techniek en is gewoon een standaard automaat. De Koppelautomaat maakt gebruik van de de techniek uit de Hoofdautomaat. Het grote voordeel is dat er dus ook maar één betaalsysteem nodig is, één toetsenbord en deze combinatie voordeliger is dan twee losse vending machines. 

Meer capaciteit dankzij de gekoppelde automaten

Door deze twee automaten te koppelen, creëer je een automaat met een bijzonder grote capaciteit en is de verdeling in jouw producten ook eenvoudig te maken. Zo kun je bijvoorbeeld de Hoofdautomaat gebruiken voor de verkoop van (fris)drank en de Koppelautomaat voor snacks. Dit maakt het voor jouw klant extra overzichtelijk. 

Gekoppelde automaten van Vendo

Deze gekoppelde automaten zijn enkel van het merk Vendo mogelijk binnen ons assortiment. Dit is een gerenommeerd merk als het gaat om de productie van vending machines. Check deze pagina als je alle Vendo automaten wilt bekijken. 

Een Koppelautomaat in een vending shop

Het is ideaal om gekoppelde automaten in te zetten in een vending shop. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de totale kosten van jouw verkoopautomaten winkel. Dat komt doordat je (in het ideale geval) de helft van de betaalsystemen nodig hebt ten opzichte van het aanschaffen van enkel standaard automaten. 

Bekijk hier de brochures met alle specificaties per automatenshop voor Nederland en België:

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen