Groenteautomaat

Vanuit eigen teelt meteen aan de consument verkopen. Dat is wat onze groenteautomaten zoals de asperge-automaat je kunnen bieden. De winstmarge zal een stuk hoger liggen als je gebruik maakt van een groente vending machine door de directe verkoop zonder tussenschakels. Onze groente verkoopautomaten zijn geheel naar eigen wens in te delen. Ook kunnen zwaardere producten verkocht worden in een groente vending machine, denk hierbij aan bijvoorbeeld een aardappelautomaat. De groenteautomaat valt onder de categorie boerderijautomaat, wat steeds meer populariteit onder boeren krijgt. Denk hier bijvoorbeeld ook aan eierautomaten, broodautomaten, kaasautomaten, melkautomaten & vleesautomaten.

Fruit verkoopautomaat

Voor elke soort fruit die je wilt verkopen kunnen wij een automaat op maat leveren. Zo hebben wij in het verleden al veel klanten kunnen verrassen door de diverse mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld de aardbeienautomaat waarbij de automaat kan worden ingedeeld zodat je verschillende formaten bakjes kunt verkopen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze andere nieuwe fruitverkoopautomaten of refurbished fruit vending machines, voor elke soort fruit kunnen onze technisch specialisten de verkoopautomaat naar wens configureren. Wij verkopen al verschillende specifieke fruit vending machines zoals de kersenautomaat en de appelautomaat, maar als je een ander soort fruit wilt verkopen is dat ook mogelijk.

Hoeveel kost een groente- of fruitverkoopautomaat?

Refurbished boerderijautomaten

Een refurbished verkoopautomaat is lager in aanschafwaarde dan een nieuwe vending machine. Een refurbished groente- of fruitautomaat is volledig nagekeken door onze technisch specialisten. Een voorbeeld voor een refurbished groenteautomaat is de Crane Shopper 2 (€3250,-), maar ook de Necta Festival 8 (€5000,-) is uitermate geschikt voor de verkoop van verse groenten of fruit.

Nieuwe boerderijautomaten

Wij verkopen van deze automaten ook nieuwe varianten, zoals de nieuwe Crane Shopper 2 (€9500,-) of de Necta Festival 8 (€9925,-). Het voordeel van een nieuwe groente of fruit vending machine, is dat je garantie van 2 jaar op onderdelen krijgt wat extra zekerheid geeft voor de toekomst. Ook zal de automaat langer meegaan wat de terugverdientijd van de automaat vergroot.

Betaalmogelijkheden op een groente- of fruitautomaat

Al onze refurbished groente- en fruitverkoopautomaten worden standaard met een muntwisselsysteem geleverd. Daarnaast bieden wij ook twee andere betaalmogelijkheden die wij kunnen inbouwen, zoals een contactloos betaalsysteem. Hiermee biedt je de klant de mogelijkheid om ook met pinpas of mobiele telefoon te betalen. Verder kunnen we de vending machine ook uitrusten met een biljetlezer.

Kan ik ook verschillende groenten of fruit in één automaat verkopen?

Het is mogelijk om verschillende groenen of fruit te verkopen in één verkoopautomaat. Elke verdieping kan namelijk individueel worden ingesteld op hoogte. In bijvoorbeeld de Crane Shopper 2 is het zelfs mogelijk om de breedtes van de vakken aan te passen zodat er op een verdieping meerdere producten verkocht kunnen worden. Daardoor is verkoop met verschillende formaten verpakkingen ook geen enkel probleem.

Een slimme investering

Een groenteautomaat of fruitverkoopautomaat geeft je als verkoper de mogelijkheid om jouw producten te verkopen zonder daarvoor een winkel te beginnen. De kosten van een vending machine liggen een stuk lager dan voor een volledige winkel. Ook zal je over een lange periode een grotere winstmarge opbouwen dan bij verkoop met schakels tussen jou en de consument.

Kosteloze branding op jouw groente- of fruitautomaat

Bij de aanschaf van een groente- of fruit vending machine bij DGA Vending krijg je geheel kosteloos een op maat gemaakte sticker, dat op de voorzijde van de automaat geplaatst kan worden. Hier kun je het logo, een boodschap aan de klanten of een specifieke afbeelding op plaatsen. Deze kunnen wij voor je ontwerpen of je kunt iets aanleveren wat wij vervolgens ook voor je op de automaat plakken.

Kom de groente- of fruitautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je een automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de groente- of fruit vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van deze vending machines, zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft.  Klik op de onderstaande button om een afspraak in te plannen in ons Experience Center.

Boek een bezichtiging  

groenteautomaat kopen