Terugverdientijd van een honingautomaat

Een honingautomaat kopen is de oplossing voor het snel willen verkopen van je eigen honing. Met een honingautomaat verkoop je je eigen honing direct aan de klant. Dit betekent voor een klant een mooi, ambachtelijk product, dat direct van de bron afkomstig is, en een kortere verkoopketen voor jou. Doordat deze keten korter is, is de winstmarge hoger. Hierdoor hoef je namelijk geen geld af te staan aan te tussenpartij, zoals een supermarkt. Kies je voor een refurbished automaat, dan is de terugverdientijd korter dan in het geval van een nieuwe vending machine. Lees in onze blog meer over het geld verdienen met een vending machine. 

Honing verkopen in een automaat

Het product honing wordt doorgaans in glazen of kunststof potten verkocht. Deze honingpotten passen perfect in een van onze boerderijautomaten. Voorbeelden van deze automaten zijn de Necta Festival, de Necta Starfood en de Crane Shopper 2. Dankzij de grote uitgiftebakken passen de potten perfect in de automaat. Doordat de voorkant transparant is, is de product presentatie ook buitengewoon goed.

Ieder betaalsysteem mogelijk op een honingautomaat

Het is mogelijk om nieuwe en refurbished muntsystemen in te laten bouwen. Optioneel is het ook mogelijk om een contactloos betaalsysteem in te laten bouwen, waardoor de klant ook met pas en mobiele telefoon kan betalen. Het contactloos betaalsysteem accepteert zowel kaarten als Apple Pay, Android Pay en Samsung Pay, waardoor je geen nee-verkopen meer hoeft te hebben. Ook een biljettenlezer kan geïnstalleerd worden, zodat de klant met briefgeld kan betalen bij de versautomaat.

Plug en play aangeleverd

Indien je kiest voor een (gereviseerde) versautomaat van DGA Vending, dan stellen wij de automaat volledig naar jouw wens in. Zo worden de productvakken op maat voor jouw producten gemaakt, de prijzen ingesteld en wordt de gewenste temperatuur ingesteld. Het enige wat je na aflevering nog hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen met de juiste producten. Plug en play dus!

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen

Bel mij terug