De juiste kersenautomaat

DGA Vending heeft verschillende kersenautomaten op voorraad met verschillende afmetingen en we delen iedere kersenautomaat in naar wens van de klant. Zo weten we zeker dat het formaat van jouw bakjes exact in de automaat past en de capaciteit zo groot mogelijk is. Dit zorgt voor veel verkoopmomenten, voordat de automaat opnieuw bijgevuld moet worden. We kunnen de trommel zelfs zo indelen, dat op verschillende etages diverse formaten worden verkocht. Zo heeft de consument de mogelijkheid om een groot bakje kersen aan te schaffen of toch voor een kleinere variant te kiezen. Ook de prijs is per etage in te stellen. Dat kan DGA Vending regelen voor levering, maar dit kun je daarna ook eenvoudig zelf regelen. Zo zou je zelfs per seizoen andere producten kunnen verkopen aan de consument en de automaat daarmee super efficiënt inzetten.

Betalen bij de kersenautomaat

Onze gereviseerde kersenautomaten kunnen worden voorzien van een muntwisselsysteem. De klant hoeft dan niet gepast te betalen, maar kan ook wisselgeld terugkrijgen. We zien echter dat steeds minder mensen contant geld op zak hebben, maar alles betalen via pin. Daarom zijn al onze kersenautomaten uit te rusten met een contactloos betaalsysteem, waardoor de klant de mogelijkheid heeft om te betalen met pinpas of mobiele telefoon. Eventueel zelfs met telemetrie, waardoor de automaat middels een (web)app uit te lezen wordt en je dus ook op afstand kunt zien wat de verkopen zijn en wat de huidige voorraad is. Zelfs een storing kan middels het contactloos betaalsysteem direct aan je gemeld worden. Zo wordt de tijd dat de automaat stilstaat geminimaliseerd.

Levering van de kersenautomaat

Iedere kersenautomaat wordt in de professionele werkplaats van DGA Vending volledig nagekeken, grondig gereinigd en speciaal voor iedere klant op maat gemaakt. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. De automaat en het optionele contactloos betaalsysteem werken dan direct! Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

De juiste branding op de kersenautomaat

Bij de aanschafprijs is naast de muntwisselaar ook branding op het onderbord inbegrepen. We plakken hierbij een sticker naar eigen ontwerp op het bord onder op de automaat. Zo ligt de uitstraling van de nieuwe- of refurbished automaat helemaal in lijn met de huisstijl van jouw bedrijf. Optioneel kunnen we zelfs kijken naar een volledige wrap van de automaat. Pak de kersenautomaat maar in!

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een kersenautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug