Refurbished Indoor Snackautomaten

Refurbished Indoor Frisdrankautomaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe indoor Frisdrankautomaten

Nieuwe Vriesautomaten

Gratis geplaatst en bijgevuld

Snoep- en frisdrankautomaat

Onze automaat op jouw locatie. Ontdek het gemak van onze full vending service.

Meer informatie  

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Wat is een levensmiddelenautomaat? 

Een levensmiddelenautomaat is een verkoopautomaat die producten verkoopt die moeten voorzien in eerste levensbehoeften. Een daarvan is (bevroren) eten zoals bijvoorbeeld aardbeien, appels, vlees, eieren en kaas. Daarnaast valt drinken hieronder, zoals melk of frisdrank. Maar ook non-food producten kunnen in zo'n automaat verkocht worden, zoals condooms of veiligheidsartikelen. 

Binnen of buiten een levensmiddelenautomaat plaatsen

Er zijn speciale verkoopautomaten die dienen voor outdoor gebruik. Deze automaten zijn outdoor levensmiddelenautomaten. Deze automaten blijven uitstekend functioneren onder slechte weersomstandigheden en hebben extra inbraakbescherming. Wilt u de automaat indoor opstellen? Dan hoef je niet voor een outdoor variant te gaan, een reguliere automaat voldoet dan perfect.

Een refurbished- of een nieuwe levensmiddelenautomaat? 

DGA Vending is gespecialiseerd in het opkopen en opknappen van gebruikte levensmiddelenautomaten. Dit proces heet reviseren. Dit worden ook wel refurbished levensmiddelenautomaten genoemd. Wij zijn begonnen met het in groot aantal reviseren van vending machines om de markt toegankelijker te maken. Een nieuwe verkoopautomaat is namelijk voor veel mensen erg lastig betaalbaar. Ligt je voorkeur bij wat meer zekerheid en 2 jaar fabrieksgarantie? Dan is een nieuwe levensmiddelenautomaat interessanter om aan te schaffen.  

Geld verdienen met een levensmiddelenautomaat

Doordat je een verkoopautomaat aanschaft, zorg je ervoor dat je zelf geld gaat verdienen op een redelijk passieve manier. Het enige wat je hoeft te doen is de automaat in de gaten te houden en hem tijdig bij te vullen, voor de rest doet hij zelf zijn werk. Als de terugverdientijd voorbij is gaat jouw levensmiddelenautomaat geld opleveren. Dit is  gemiddeld 2 jaar, soms zelfs enkele maanden! Zo maakt je na een relatief korte tijd winst met je vending machine. Hierover hebben we ook een artikel geschreven, dat wat dieper in gaat op het geld verdienen met een vending machine.

Besparing door een levensmiddelenautomaat

Dankzij een vending machine bespaart u op winkelpersoneel, dat anders in uw winkel, bedrijfskantine, boerderijwinkel had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week. 

Kom zelf een levensmiddelenautomaat bekijken

In ons Experience Center laten we al onze levensmiddelenautomaten graag aan je zien. We demonstreren de werking van de automaten onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Zo kun je voordat je een automaat aanschaft goed bepalen welke het beste bij jouw wensen past. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken in ons Experience Center. 

Plan een afspraak  

levensmiddelenautomaat in experience center