Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Nieuwe Indoor Frisdrankautomaat

Nieuwe Outdoor Frisdrankautomaten

De juiste melkverkoopautomaat

Wij hebben verschillende automaten in ons aanbod die geschikt zijn voor de verkoop van melk. Deze automaten zijn aan de hand van jouw wensen volledig op maat te maken. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende trommelautomaten zoals de refurbished Crane Shopper (€3250,-), de refurbished Necta Starfood 8 (€3250,-) of de refurbished Necta Festival 8 (€5000,-). Hier kunnen de flessen plat ingelegd worden. Ook zijn deze trommelautomaten geschikt voor de verkoop van bakjes yoghurt of bijvoorbeeld aardbeien en asperges.

Wij zien ook een trend waarbij de refurbished Vendo G-Drink 6 (€3250,-) of refurbished Vendo G-Drink 9 (€3750,-) wordt ingezet voor de verkoop van flessen melk. Bij deze automaten wordt het verkochte product middels een lift uitgenomen. In deze melk vending machines staan de flessen mooi opgesteld achter een grote glazen ruit in een gekoelde automaat. Zo wordt jouw assortiment in een mooi overzicht gepresenteerd.

FiFo-modus of Shopper-modus op jouw melkautomaat

Onze trommelautomaten, zoals de Necta Festival of de Crane Shopper, beschikken over een FiFo (First in First out)-modus en een Shopper-modus. Met de FiFo-modus zorg je ervoor dat jouw melk langer vers blijft en wordt de doorloop automatisch geregeld. Wij adviseren de FiFo-modus als je de consument de eerst gevulde producten wilt verkopen. Deze modus geeft klanten echter wel een beperkte keuze. Als je klanten een vrijere keuze wilt geven is de Shopper-modus een goed alternatief. Hierbij kunnen klanten zelf het vakje kiezen waaruit ze een product willen kopen. Neem contact op met onze specialisten als je professioneel advies wilt over onze melkverkoopautomaten en welke vending machine het beste past bij jouw assortiment.

24/7 verkoop van heerlijke verse melkproducten

Bij een outdoor automaat kun je ervoor kiezen om een ombouw te plaatsen rondom de verkoopautomaat. Hiermee laat je de vending machine overkomen als een eigen winkeltje en geef je de melk vending machine, en consument, bescherming tegen allerlei weersomstandigheden. De automaat kan geheel zelfstandig draaien waardoor jij 24/7 heerlijke pakken of flessen melk kan verkopen aan de consument.

Kom de melkverkoopautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je een automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de melk vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van deze vending machines, zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dan op de onderstaande button.

Boek een bezichtiging  

melkautomaat kopen