Mondkapjesautomaat

Het gebruik van mondkapjes wordt steeds normaler in publieke ruimtes, waarbij in sommige ruimtes het gebruik van mondkapjes al verplicht wordt gesteld door het bedrijf of instelling. Niet zo verwonderlijk als er veel mensen in een ruimte kunnen zijn en de kans op besmetting met COVID-19 groter is. Het verkopen of aanbieden is gemakkelijk met een mondkapjesautomaat

Coronaproof automaat

Bij een vending machine denk je al snel aan de bekende machines op scholen, bij het zwembad of de bedrijfskantine met een lekkere chocoladereep of een gekoeld blikje cola. Toch biedt een vending machine veel meer mogelijkheden dan dat. Sinds de Corona verkopen we echter veel automaten die we uitrusten met producten ter voorkoming van de verspreiding van Corona. De laatste maanden zetten we regelmatig automaten bij bedrijven, studentenhuizen of hotels die voorzien zijn van mondkapjes, desinfectiemiddelen en wegwerphandschoenen. Zo kun je klanten en gasten op eenvoudige wijze de mogelijkheid bieden om veilig te werken of veilig te reizen. De producten in de automaat liggen volledig afgeschermd, waardoor er niemand met zijn vingers aan de producten kan zitten en de kans op besmetting door deze producten nihil is. DGA Vending verkoopt zowel refurbished- als nieuwe verkoopautomaten

Assortiment

Het is mogelijk om een automaat volledig te voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zoals mondkapjes, desinfectiemiddelen, wegwerphandschoenen, veiligheidsbrillen en/of schorten. Het is tevens mogelijk een deel van de automaat uitrusten met PBM en een deel met andere (non)food-producten, waardoor je het assortiment verbreed. Zo bieden we voor iedere locatie het juiste assortiment, volledig toegespitst op de wensen van de klant.

Locatie

Onze automaten zijn op iedere plek met een standaard 220V aansluiting te plaatsen. Waar we onze mondkapjesautomaat momenteel veel zien is in ziekenhuizen, privé klinieken, verzorgingshuizen, grotere (productie)bedrijven, dierenklinieken en luchthavens. Hier is hygiëne van nog groter belang vanwege patiënten met een lagere weerstand en/of meer kans op besmetting doordat de 1,5 meter afstand niet altijd gegarandeerd kan worden.

Contactloos betalen

Om de automaat nog veiliger te maken, rusten we deze mondkapjesautomaten het liefste uit met een contactloos betaalsysteem. Hierdoor wordt de automaat zo min mogelijk aangeraakt en is de kans op besmetting het kleinste. Door dit contactloze betaalsysteem toe te voegen aan de automaat, kan de voorraad en de omzet ook eenvoudig op afstand worden uitgelezen. Voor dit systeem is geen internetkabel of WiFi benodigd, dus met enkel een standaard 220V stroomaansluiting kan deze automaat volledig functioneren.

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com