De geschiedenis van Necta vending machines

Het vending machine merk Necta is een ervaren bedrijf in de branche. Het is namelijk al actief sinds 1968 en levert inmiddels hoogwaardige automaten aan bedrijven in meer dan 100 verschillende landen. Necta staat bekend om hoge kwaliteit automaten en om hun innovatie. Naast innovatie vinden ze, zoals echte Italianen betaamd, design enorm belangrijk. Van gemeentes, tot scholen tot aan boerderijen, bijna elke sector toont interesse in de Necta verkoopautomaten.

Waarom Necta vending machines? 

Necta is, zoals eerder al benoemd, een merk dat robuustheid, design en duurzaamheid erg belangrijk vindt. Schaf je een Necta aan, dan schaf je een automaat aan waarvan je van tevoren weet dat hij wel tegen een stootje kan én prettig in gebruiksgemak is. De vraag blijft echter wel: welke producten wil je verkopen in de automaat? Als je dit weet, is het vinden van de juiste ook een stuk gemakkelijker. Zo kun je kiezen voor een frisdrankautomaat, een automaat voor verse producten of een automaat voor snacks. DGA Vending biedt voor al deze verkoopwensen een uitestekend alternatief. Ook hebben we een artikel geschreven over alles dat je moet weten, voordat je een verkoopautomaat aanschaft. Dit is hier te lezen.

Het assortiment Necta automaten bij DGA Vending

DGA Vending biedt drie soorten Necta automaten aan: carrouselautomaten, frisdrankautomaten en spiraalautomaten. Hier lees je welke automaten we verkopen, per categorie.

Necta carrouselautomaten

In een carrouselautomaat (ook wel bekend als boerderijautomaat) kun je uitstekend verse producten verkopen. Voorbeelden van deze verse producten zijn: kaas, asperge, aardbei, aardappel of appels.  De carrouselautomaten die DGA Vending aanbiedt zijn:

Necta frisdrankautomaten

In een frisdrankautomaat, of friskast, is bedoeld om enkel blikjes frisdrank in te verkopen. Een perfecte automaat om dit te doen is ook een Necta automaat: 

Necta Spiraalautomaten

Spiraalautomaten zijn de meest bekende variant vending machine. Dit type tref je in treinstations, scholen en winkelcentra aan. Deze combi-automaten dienen uitstekend als verkoopautomaten voor snacks, frisdrank en non-food artikelen. De Necta spiraalautomaten die DGA Vending aanbiedt zijn: 

Refurbished Necta automaten

Om de aanschaf van een vending machine toegankelijker te maken voor een breed publiek, is DGA Vending jaren geleden begonnen zich te specialiseren in het reviseren van automaten. Zo ook van het merk Necta. Hier bij worden reeds gebruikte automaten volledig getest en wat vervangen moet worden, wordt vervangen. Zo wordt de automaat weer teruggebracht naar een zo-goed-als-nieuw staat. 

Nieuwe Necta vending machines

Voor meer zekerheid, een langere garantieduur en het nieuwste van het nieuwste, is een nieuwe Necta automaat aan te raden. In vergelijking met de refurbished modellen is er in plaats van 3 maande garantie op de automaat, 2 jaar garantie op onderdelen. 

Opties bij een Necta automaat

Het is mogelijk om verschillende betaalsystemen te laten installeren op de Necta automaat. Zo kaneen muntwisselaar gekoppeld worden aan de automaat, zodat het muntgeld automatisch gewisseld wordt. Daarnaast kan er een biljettenlezer op gemonteerd worden, zodat de klanten met briefgeld kunnen betalen.

De meest gekozen optie is het contactloos betaalsysteem met telemetrie. Hier zijn verschillende opties van mogelijk. Telemetrie houdt in dat de verkoop en het assortiment in de automaat getrackt wordt, zodat jij precies weet wat je verkoopt en wat bijgevuld moet worden, realtime. 

Kom de Necta Automaten zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de Necta's graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dan op de onderstaande button. 

Plan een afspraak  

 

levensmiddelenautomaat in experience center