Non-food

‘Een extra boost voor de verkoop van jouw non-food producten met een verkoopautomaat’

Je denkt er niet snel over na, maar de verkoopautomaat is ideaal voor de verkoop van non-food producten. Met de juiste indeling en styling boost je de verkoop van jouw merchandise, shisha-producten, sportartikelen of Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). Onze automaten zijn zo flexibel in te delen dat de meeste producten erin geplaatst kunnen worden. Het grote raam zorgt ervoor dat de producten perfect gepresenteerd worden en zo uitnodigen tot aankoop.

Vraag een offerte aan  

Uitgebreid assortiment
automaten voor non-food

Nummer 1 in gereviseerde automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

DGA Vending is sterk in de verkoop van refurbished automaten, dat doen we al vanaf 2015. We gaan, met een jong team specialisten, heel ver om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Niet voor niets is onze interne slogan ‘Kan niet, Ken niet!’. Alleen zo kun je de nummer 1 in gereviseerde automaten worden en blijven. Daar zijn we trots op!

Refurbished, zo goed als nieuw

Refurbished, zo goed als nieuw

Alle automaten worden van top tot teen nagekeken. Alle automaten worden op minimaal 50 punten gecontroleerd en gereviseerd. Standaard krijg je er van ons een gratis muntwisselsysteem bij. Zo krijg je een complete en goed gereviseerde automaat, tegen een scherpe prijs! Toch liever nieuw? Dat kan natuurlijk ook bij DGA Vending!

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Zijn er vragen, werkt de automaat niet helemaal naar wens? Bel ons gerust en krijg telefonische support ook nadat de garantie verlopen is. Natuurlijk gratis!

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Wanneer de automaat geplaatst is, hoeft enkel nog de stekker ingestoken te worden en de automaat met de juiste producten gevuld te worden. Daarna kan de verkoop beginnen. Dit noemen we bij DGA Vending: stekkergarantie!

Snelle levering

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat we voldoende automaten en onderdelen op voorraad hebben, zo kunnen we altijd snel leveren. In uitzonderlijke gevallen staat de automaat al met één week op de stoep. Ready, set, GO!

Standaard drie maanden garantie

Standaard drie maanden garantie

Wij hebben vertrouwen in onze automaten en daarom worden de automaten standaard met drie maanden garantie geleverd. Daarna zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor support. Extra zekerheid nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor onze serviceovereenkomsten!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Op veel plekken in Nederland, Duitsland, België en ver daarbuiten vind je al automaten van DGA Vending met non-food producten. Sommige met koeling voor bijvoorbeeld coldpacks of bijvoorbeeld nog wat frisdrank en snacks en andere zonder koeling. De keuze is aan jou!

Voor deze gewrapte automaat van Litchy is gebruik gemaakt van een Vendo Gsnack 8

Voor deze gewrapte automaat van Litchy is gebruik gemaakt van een Vendo Gsnack 8

Een prachtige eyecatcher voor Litchy

Deze automaat is in opdracht van Litchy volledig voorzien van een roze wrap, waardoor de automaat een schitterende eyecatcher vormt voor Litchy.  De vending machine is gevuld met fashion tape voor vrouwen.

We adviseren je graag

Weet je niet precies welke automaat de meest geschikte is voor jouw producten? Bel of mail ons gerust.

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com

 

Of plan online een afspraak in bij DGA Vending

Interesse in een verkoopautomaat voor jouw kantine? Neem contact op!

Wij staan je graag te woord en helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze.
Vul het formulier hiernaast in en we bellen je binnen één werkdag terug of bel ons direct!

Bel mij terug