Outdoor automaat op maat

Net als voor alle automaten maken we ook de outdoor automaten speciaal op maat naar jouw wens, zodat vrijwel ieder product verkocht kan worden uit de automaat. Neem bij twijfel gerust contact met ons op om te bespreken of we aan een specifieke wens en/of eis kunnen voldoen. We hebben op deze manier al veel klanten kunnen verrassen met onze diverse mogelijkheden. In de outdoor automaat kunnen frisdrank, snoepgoed, (gezonde) snacks en/of non-food producten, maar ook vlees of kaas geplaatst worden. 

De voordelen van een outdoor automaat

Wil je jouw automaat buiten plaatsen, zonder hiervoor een speciale ombouw aan te hoeven schaffen of te bouwen, dan is de outdoor automaat de perfecte oplossing! Deze automaten zijn weer- en waterbestendig (IP34) gemaakt door een extra dak, dubbele ruit met verwarming tegen condensatie, outdoor temperatuur controle en een koelsysteem met anti-vries functie. Daarnaast zijn de outdoor automaten uiteraard ook vandalismebestendig door een magnetische stroomonderbreker, extra beveiliging van het glas, slotbeveiliging en anti-vandalisme geldinworp, toetsenbord en teruggave. Zo ben je verzekerd van een veilige verkoop gedurende het hele jaar. Wij leveren momenteel enkel nieuwe automaten en geen refurbished automaten als outdoor variant. 

Betaalmogelijkheden outdoor automaat

De outdoor automaat kan uitgerust worden met het muntwisselsysteem, de biljettenlezer en het contactloos betaalsysteem. Zeker het contactloos betaalsysteem is voor de outdoor automaat zeer interessant, omdat er dan simpelweg geen contant geld in de automaat zit en dus nauwelijks nog interessant is voor onwelwillenden om de automaat proberen open te breken. Het contactloos betaalsysteem is tevens waterdicht en accepteert pinpassen, maar ook mobiele telefoons met Apple Pay, Android Pay of Samsung Pay. 

Overige opties op de outdoor vending machine 

Naast de betaalsystemen zijn er voor verschillende automaten nog andere opties mogelijk, zoals de inbouw van een lift voor gevoelige producten of een ID-scanner bij de verkoop van alcoholische producten, tabak en/of shisha producten.

Garantie op outdoor automaten 

Iedere nieuwe (outdoor) verkoopautomaat heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie, zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw producten uit de vending automaat. Uiteraard staan onze monteurs ook buiten garantiegevallen snel voor je klaar. Vaak zien we dat storingen zelfs al telefonisch opgelost kunnen worden, waardoor de verkoop niet stil hoeft te liggen. Ondervind je problemen aan jouw automaat, neem dan contact met ons op via de service en reparatie pagina. Ook bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw vending automaat altijd in topconditie is en blijft.

Levering van de vending machine

Voordat de outdoor verkoopautomaat de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat deze tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en eventueel al de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. De rest van de vending automaat werkt dan al feilloos. 

Besparing dankzij een outdoor verkoopautomaat

Dankzij een automaat bespaart u op winkelpersoneel, dat anders in uw winkel, bedrijfskantine, boerderijwinkel had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week, zodat er op sommige plaatsen altijd aankopen gedaan kunnen worden. De investering in een automaat verdien je op deze manier snel terug.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen